Pļaviņam un Šmēdiņam Eiropas bronza (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: cev.lu

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļavinš un Jānis Šmēdiņš Eiropas čempionātā Berlīnē svētdien izcīnīja bronzas medaļas.

Mačā par trešo vietu ar 10. numuru izliktais Latvijas duets ar 2:0 (21:15, 21:16) 41 minūtes laikā pieveica spāņus Raulu Mesu un Inosensio Lario, kuriem bija 12. numurs.

Pirmajā setā Pļaviņš ar Šmēdiņu vadībā izvirzījās jau pašā sākumā un vadības grožus neatdeva ne uz brīdi, gūstot samērā pārliecinošu uzvaru ar 21:15.

Līdz otrā seta vidum cīņa ritēja punkts punktā, bet pie rezultāta 12:12 latvieši veica četru punktu izrāvienu, kuru spāņi vairs nespēja atspēlēt, kā rezultātā tika svinēta uzvara ar 21:16.

Par izcīnītu trešo vietu Pļaviņš/Šmēdiņš ieguva 640 reitinga punktus, kā arī 10 tūkstošu eiro prēmiju.

Pusfinālā Latvijas sportisti ar 1:2 (21:17, 15:21, 13:15) sīvā cīņā zaudēja holandiešiem Reineram Numerdoram un Ričardam Šuilam, savukārt spāņi mačā par tikšanu finālā ar 0:2 (17:21, 12:21) piekāpās Klemensam Dopleram un Matiasam Meliceram no Austrijas.

Kā ziņots, Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins ierindojās dalītā 5. pozīcijā, bet Toms Šmēdiņš ar Arti Caicu nepārvarēja apakšgrupu turnīru.

Dāmu sacensībās pagājušā gada Eiropas čempiones - Inguna Minusa un Inese Jursone izcīnīja dalītu 5. vietu.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu