Kurzemes dienas "Eglē"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Semēvics

12.augustā Vecrīgā, Brīvdabas atpūtas parkā "Egle" sāksies Kurzemes novada dienas, kuras ceturtdien, piektdien un sestdien turpinās Latvijas novadu mēnesi "Eglē", informē Agris Semēvics, brīvdabas atpūtas parka "Egle" pārstāvis.

Jau no plkst. 10 rītā, iepirkties gribētājus priecēs Kurzemes amatnieku tirdziņš, bet laika posmā no plkst.14 līdz 17 uz "Egles" lielās skatuves notiks etniski danči un skanēs dziesmas Austras Pumpures un Liepājas folkloras kopas "Atštaukas", vadītāja Ināra Kalnarāja, izpildījumā. Kurzemes novada dienu muzikālā pop/rock kulminācija būs Liepājas superleģendas - grupas "Credo" koncerts, piektdien, 13.augustā no plkst.20.

Brīvdabas Atpūtas Parka "Egle" restorāns novadu dienu laikā rūpēsies par savas ēdienu kartes papildināšanu ar novadu tradīcijām atbilstošiem ēdieniem un dzērieniem, šonedēļ akcentējot šefpavāra piedāvāto "Bukstiņputru" un vasarīgos zivs salātus Kurzemes piekrastes gaumē. Šīs nedēļas laikā atpūtas parka viesiem īpaši tiks piedāvāts Užavas alus.

Ieejas biļetes izklaides programmas baudīšanas nav jāiegādājas, jo visi notikumi brīvdabas atpūtas parkā "Egle" vienmēr ir bez maksas.

Novadu dienu kalendārs:

12., 13., 14.augusts - Kurzeme;

19., 20.augusts - Latgale;

21.augusts - Rīga;

26., 27., 28.augusts - Zemgale.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu