«Keane» aptur «Tenacious D» komiķus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Saseksas klavierpopa kvartets «Keane», kas šovasar uzstāsies Salacgrīvā «Positivus» festivālā, šonedēļ ar savu ceturto studijas albumu «Strangeland» saglabājis Apvienotās Karalistes albumu topa līderpozīcijas, ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Grupa «Keane apturējusi aktiera Džeka Bleka (Jack Black) un Kaila Gesa (Kyle Gass) komēdijroka projakta «Tenacious D» jaunāko albumu «Rise Of The Fenix», kas kā jaunums debitējis UKTop40 2.vietā. Līdz ar to R&B mūzikas dziedātājas Emēlijas Sandei (Adele Emeli Sandé) pirmais soloalbums «Our Version Of Events» atkal noslīdējis uz 3.vietu.

Britu dziedātāja Adele, kas svētdien saņēmusi divpadsmit «Billboard» mūzikas balvas, šonedēļ numur 4 ar «21»

5.vietā vēl viens jaunums - Salfordas popsoula dziedātāja Rena Harvjū (Ren Harvieu) ar debijas plati «Through The Night».

1990.gados populārā amerikāņu rokgrupa «Garbage» ar savu atgriešanās albumu «Not Your Kind Of People» numur 10, bet Baltimoras drīmpopa kolektīvs «Beach House» ar «Bloom» numur 15.

Singlu konkurencē otro nedēļu pēc kārtas 1.vieta dziedātājai un aktrisei Ritai Orai (Rita Ora) un viņas hitam «R.I.P».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu