Dziedātājs Obama, vijolniece Merila Strīpa

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ASV tikusi veikta aptauja un sastādīts tops «Negaidītais mūziķis». Tajā iekļuvušas kinozvaigznes, politiķi, sportisti un biznesmeņi, kuriem piemīt slēpts mūziķa talants. Šogad pirmajā vietā ierindojies ASV prezidents Baraks Obama, kurš šā gada janvārī pārsteidza publiku, «nomurrājot» dažas rindiņas no amerikāņiem tik mīļās Ela Grīna dziesmas «Let's stay together!».

Daži pat izteikušies: ja vien Obama mācētu spēlēt ģitāru vai labi dejot, tad zvaigznēm muzikālajā Olimpā nāktos krietni vien saspiesties ciešāk...

ASV prezidents Baraks Obama ierindojies pirmajā vietā topā, kam dots nosaukums "Negaidītais mūziķis"
ASV prezidents Baraks Obama ierindojies pirmajā vietā topā, kam dots nosaukums "Negaidītais mūziķis" Foto: AFP/LETA

Otro vietu dala Holivudas zvaigzne Merila Strīpa, kura aizrāvusies ar vijoles spēli, un Roberts Daunijs jaunākais, kurš lieliski spēlē ģitāru. Ar ģitārspēli aizrāvusies arī «Bada spēļu» zvaigzne Dženifera Lorensa, bet komiķis Stīvens Karells izrādījies liels flautas spēles cienītājs.

National Association of Music Merchants jau trešo reizi sastāda šādu slēpto talantu topu. Iepriekšējos gados līderos tika flautiste Hale Berija, ģitāriste Gvineta Paltrova, klarnetiste Džūlija Roberts, pianists Klints Īstvuds, kā arī daudzpusīgie mūziķi Roberts Patinsons un Džonijs Deps.

Nesen veiktā aptauja liecina, ka 85 procentiem amerikāņu ir sapnis iemācīties spēlēt kādu mūzikas instrumentu, bet viņu talantīgie elki, kas pārvalda flautas un ģitāras spēli, var kļūt par lielisku iedvesmas avotu.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu