Gatera darbinieks - manikīrs (23)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Esam stāstījuši par ļoti daudzām bīstamām profesijām un to, kā cilvēki, darot darbu, tiek apdraudēti un iekuļas pamatīgās nepatikšanās. Tautas balss stāsts būs gandrīz vai neticams. Skaistumkopšanas speciālists – vīrietis, kurš vīlē, vaksē un lako jeb, vārdu sakot, padara sievietes skaistas, pirms un pēc darba saņem pat draudus dzīvībai.

Viņa klientes ir banku darbinieces, veikalu pārdevējas, augstāko aprindu dāmas, bet draudi nāk tieši no viņu ģimenes locekļiem.

Zāģētājs un manikīra meistars

Sarkanu, rozā vai perlamutra nagu laku? Vaksāciju līdz celim vai tikai bikini? Skropstas tumši brūnas vai melnas? Juris zina, kas sievietēm vajadzīgs! Viņš ir, iespējams, vienīgais vīrietis Latvijā, kurš no zāģētāja kļuvis par skaistumkopšanas meistaru.

Juris Brīvulis, skaistumkopšanas meistars: "Es esmu mācījies Rūjienas arodģimnāzijā kā koksnes iekārtu operators, pēc tam aizgāju uz Rīgu strādāt zāģētavā. Hobijs man tagad ir nagi, pedikīrs, vaksācija, skropstas, manikīrs."

Iegūstot speciālista sertifikātus, 28 gadus vecais Juris divas dienas nedēļā pavada skaistumkopšanas salonā, bet pārējo laiku - dodoties pie klientēm uz mājām. Kā viņš stāsta, ir arī gadījumi, kad sievietes pēc pakalpojuma sniegšanas tiešām vēlas ko vairāk, tomēr meistars darbu no tuvām attiecībām nošķir.

Juris: "Ir tādas klientes, kas man uzreiz uztaisa ēst, laicīgi, es sākumā paēdu, un tad mēs norunājam, ko darām. Ir man arī tādas klientes, kad es tur vēl nopeldos. Mēģina pavedināt, uzvelk seksīgu apakšveļu, melnu, un ja ko vairāk, saka, varbūt paliksi pie manis pa nakti? Es atbildu - nē, man sunītis ir jāizved ārā. Pēc tam uzaicina uz vīnu, zvana nākamajā dienā, jautā - varbūt kaut kur aiziesim vakariņās..."

Gluži kā anekdotē par santehniķi, kad klusītiņām aiz vīra muguras top romāns

Pedikīra un manikīra speciālistam nācies ne reizi dabūt pa ribām. Bijušie darba kolēģi zāģētavā pat smējušies, ka dabiskā nāvē ar šādu nodarbošanos Juris galu neņems.

Juris: "Ir bijis tā, ka es taisu, taisu, man uzbrauc uz auguma, es pieceļos, pasaku dažus vārdus, un sanācis, ka mēs grūstījāmies, sieva tad aiziet uz virtuvi ar vīru parunāt, un tas vīrs man vairs nepiesienas. Pēc tam es esmu lietu izdarījis, atnāk vīrs, kad es taisos iet uz mājām, vīrs man samaksā gandrīz divreiz vairāk, - bet lai tu šeit vairāk nerādītos."

"Bet ir arī tādi vīri, kas saka: brauc tik šurp, pasaki, ko tev vēl vajag tādu nopirkt, paši zvana - ei tu nost, vecais, cik man laba naksniņa bija pēc tam."

Veicot manikīru un vaksāciju Rūjienas benzīntankā, Rīgas māju dārzos un neskaitāmos dzīvokļos, Juris savu vērtību zina. No mājas neizbrauc, ja sarunātā pakalpojuma summa būs zem desmit latiem.

Un viņu ir iemīļojušas banku darbinieces, augstāko aprindu dāmas un veikala pārdevējas. Jājautā, kas viņā tik īpašs?

Elfa, kliente: "Kad vīrieša rokas apkopj manas kājas, es atpūšos. Var sakārtot savas domas, man nav obligāti jāiesaistās kādā sarunā, es varu vienkārši relaksēties."

Vīriešiem gan ar relaksēšanos pagrūtāk, jo, ja sieva ir pierunājusi pamēģināt kādu no Jura pakalpojumiem vai vīrs vienkārši noskatās pašā skaistumkopšanas procesā, tad visdrīzāk meistaram tiek piedēvēta netradicionāla seksuālā orientācija.

Atliek vien secināt, ka ne tikai sievietes iekaro vīriešu pasauli, bet pa savam stiprā dzimuma pārstāvim varam sastapt arī ierastajos sieviešu arodos.

Komentāri (23)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu