Stelpē notiks rokfestivāls "Pīlādzis" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

13.augustā un 14.augustā Vecumnieku novada Stelpē norisināsies rokfestivāls "Pīlādzis", informēja organizatori.

Rokfestivāla moto būs "Neesi ķirsī - esi pīlādzī!", un tā laikā notiks ne tikai koncerti, bet arī dažādi citi pasākumi visai ģimenei. Pīlādžu moto trasē - lielā, bet labiekārtotā teritorijā - varēs baudīt dzīvo mūziku uz lielas, speciāli tam būvētas brīvdabas skatuves.

Programma

Uz tās klausītājus priecēs dažādas grupas, proti, 13.augusta vakarā Goran Gora, "The Wow", "Ēnas", "Double faced eels", "Pienvedēja piedzīvojumi" un "Linga" , bet 14.augusta vakarā - "Wild", "Fully out of Control", "Agnia & Automatic Eye", "Triānas parks", "Pērkons", "Inokentijs Mārpls" un citi.

Ar saviem DJ setiem klausītājus priecēs "Radio 101" personības Toms Grēviņš, Artis Volfs un Māris Žigats.

"Radio 101" kapteinis Žigats piedalīsies pasākumā no veseliem trīs skatpunktiem - kā radio vadītājs, dīdžejs un, protams, grupas "Pienvedēja piedzīvojumi" līderis.

Citas aktivitātes

Notiks arī šova sacensības motokrosā, kurās piedalīsies Latvijas labākie pārstāvji un Baltijas ātrākā daiļā dzimuma pārstāve Inga Pīlādze. Sacensības norisināsies disciplīnās tāllēkšana, braukšana uz aizmugurējā riteņa.

Paredzēts šovs, kurā piedalīsies arī komandas mehāniķi un noskaidros labāko, ātrāko, sportiskāko mehāniķi.

Pasākumā darbosies "Dirty deal" kinotelts, kurā būs iespēja atvilkt elpu, iebaudīt atvēsinošu dzērienu un vērties kādā kino filmā.

Tāpat aktivitātes paredzētas arī pasākuma mazākajiem apmeklētājiem - 14.augustā plkst.13 uz skatuves būs neatkarīgo teātru "Kabata" un "Umka.lv" kopīgi veidots projekts, brīvdabas objektu teātra izrāde "Brēmenes muzikanti", tāpat visu pasākuma laiku darbosies gumijas atrakciju parks ar 10 visdažadākajām atrakcijām, kā arī darbosies - "Surikāts" - netradicionālās sporta spēles un atrakcijas gan lieliem gan maziem, kopā un atsevišķi.

Rokfestivāla organizatori sola tā programmu līdz norises brīdim vēl papildināt ar interesantām atrakcijām un pasākumiem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu