Klubā «Artelis» notiks grupas «DaGamba» koncerti (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šomēnes klubā «Artelis» ar diviem koncertiem viesosies grupa «DaGamba», piedāvājot savus pirmos lielos autorkoncertus «Aplis», informē kluba pārstāve Rebeka Gaiša-Vīksna. Līdz šim «DaGamba» muzicējusi dažādos pasākumos, tajā skaitā «Radio 101» pavasara tūres noslēgumā «Palladium» koncertzālē, bet vērienīgs pašu koncerts grupas dalībniekiem pēdējā laikā vēl nav bijis. Grupas «DaGamba» koncerts «Artelī» notiks 23. un 27. maijā.

Grupas mūziķi autorkoncertam «Aplis» ir sarūpējuši ne vien pilnīgi jaunu koncertprogrammu, bet arī bagātīgu scenogrāfiju.


«DaGamba» mūzikas pasaulē ienāca ar unikālu un spēcīgu skanējumu, kurā tiek savienots čells ar mūsdienu pasaulē tik pierasto popmūzikas elementu. Grupas repertuārā apvienojas elektroniskais, hiphop, roks, pops un klasiskās mūzikas stils. Viss muzikālais materiāls tiek veidots no čella skaņām, un tas tiek izmantots vēl līdz šim nebijušā ampluā - čells kā ritma instruments.

Grupas sastāvā muzicē divi čellisti un elektroakustiskais beat-čellists. Grupas dalībnieki ir akadēmiski izglītoti, ar ilggadēju skatuves pieredzi gan klasiskajā, gan popmūzikas žanrā, kas savas mūzikas gaitas sākuši vienā mūzikas skolā jau no piecu gadu vecuma. «DaGamba» izveidojās 2011.gadā, kad savus talantus izlēma apvienot Valters Pūce, Antons Trocjuks un Ričards Čerenkovs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu