Kerija Andervuda numur 1 jau otro nedēļu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu kantri dziedātāja Kerija Andervuda (Carrie Underwood) ar ceturto studijas albumu «Blown Away» šonedēļ «Billboard 200» saglabājusi 1.vietu, ziņo ārvalstu prese.

Otrajā nedēļā Kerija Andervuda pārdevusi 120 000 jaunā albuma kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati.

Mātes diena veicinājusi britu baltā soula dīvas Adeles albuma «21» tirdzniecību - kāpums no 4. uz 2. vietu (101 000). Mātes diena nav traucējusi arī Laionelam Ričijam (Lionel Richie), kura jaunākais kantri duetu albums «Tuskegee» pakāpies uz 3.vietu (71 000).

Aktuālo hitu izlase «Now 42» numur 4 (65 000), bet «Grammy» balvas ieguvējas Noras Džonsas (Norah Jones) albums «... Little Broken Hearts», kas radīts kopā ar vienu no pēdējo gadu aktuālākajiem producentiem Braienu Bērtonu (Brian Burton) jeb Danger Mouse, noslīdējis no 2. uz 5. vietu (60 000).

Augstākais jaunums alternatīvā roka mūzikas grupas «Silversun Pickups» kontā - «Neck of the Woods» ar 41 000 kopijām šonedēļ numur 6.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 3%.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu