Grupa R.E.M. ierakstījusi "vecmodīgu" plati (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupas "The Posies" līderis Kens Strindžfelovs (Ken Stringfellow) pavēstījis, ka ir jau dzirdējis "R.E.M." jaunā albuma demo, un izteicies, ka plate būšot "vecmodīgs" roka ieraksts, ziņo ārzemju prese.

Dziedātājs un ģitārists, kas savulaik ir koncertējis kopā ar populāro amerikāņu rokgrupu "R.E.M.", viesojies grupas basģitārista Maika Milza (Mike Mills) Parīzes mājā, kur arī dzirdējis jaunā ieraksta agrīnos miksus un demo. 

"Tas skanēja tiešām ļoti labi," viņš komentē. "Pirmais skaņdarbs bija ar ļoti dziļi iemiksētu Maikla Staipa (Michael Stipe) vokālu. Tas bija dīvaini."

Atgādinām, ka leģendārā Atēnu (Džordžijas štats) grupa "R.E.M." savu piecpadsmito studijas albumu, kas sekos 2008.gada "Accelerate", ierakstījusi kopā ar producentu Džeknaifu Lī (Jacknife Lee).

"Dziesmām bija ļoti dzīva skaņa,"

turpina "The Posies" līderis. "Tās tiešām bija ļoti skaistas. Daži skaņdarbi bija tumšāki un atgādināja kaut ko no pašiem agrīnajiem R.E.M."

Albums gaidāms 2011.gadā.

R.E.M., kas izlaida savu debijas singlu 1982. gadā, lielo pasaules slavu ieguva tikai 1991.gadā ar albumu "Out of Time", kurā bija tādas populāras dziesmas kā "Losing My Religion" un "Shiny Happy People".

Atgādinām, ka grupa viesojusies arī Rīgā - 2005. un 2008. gadā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu