Žaklīnas Cinovskas "Prāts vai instinkts" LTV1 (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 19.augusta katru ceturtdienas vakaru pulksten 21.55 LTV1 ēterā būs unikāla iespēja redzēt režisores Žaklīnas Cinovskas seriāla „Prāts vai instinkts” pirmās sezonas atkārtojumu.

Esmu gandarīta, ka seriāla cienītājiem būs iespēja vēlreiz satikt iemīļotās varones – piecas dzīvespriecīgas un azartiskas rīdzinieces, kuru piedzīvojumiem LTV1 varēsim sekot līdzi nākamo 10 nedēļu garumā.

Uzskatu, ka Latvijas kinoindustrijā šis seriāls ir unikāls ne tikai ar pārstāvēto žanru, bet arī ar filmēšanas vidi – skaistām mūsu metropoles Rīgas ainavām, kuras atzinīgi novērtējuši kolēģi arī no citām valstīm. Tāpat šis ir vienīgais pašmāju seriāls, kuram piesaistīti arī Krievijas aktieri, tādā veidā seriālu padarot interesantu daudz plašākai auditorijai,” gandarījumu pauž Žaklīna Cinovska, seriāla „Prāts vai instinkts” producente un režisore.

Seriāla „Prāts vai instinkts” pirmās sezonas 10 sērijas atgādinās interesantus notikumus piecu šarmanto rīdzinieču – Zanes, Valērijas, Terēzes, Emīlijas un Laumas - dzīvē.

Seriāls „Prāts vai instinkts” pirmizrādi piedzīvoja 2006. gada novembrī. Galvenās lomas atveidojušas aktrises Evija Kromule-Skulte (Zane), Santa Didžus (Valērija), Ieva Aleksandrova-Eklone (Terēze), Milena Gulbe (Emīlija) un Terēze Lasmane (Lauma).

Arī pārējās lomas seriālā atveido sabiedrībā iemīļoti aktieri, tostarp Mārtiņš Vilsons, Artis Robežnieks, Guntis Skrastiņš, Ivars Puga, Rēzija Kalniņa, Zane Jančevska, Normunds Laizāns u.c.

Rudenī – „Prāta vai instinkta” otrā sezona

Jau šajā rudenī „Prāta vai instinkta” cienītāji varēs sekot līdzi seriāla otrās sezonas 13 sērijām. Interesantu pavērsienu skatītājiem sagādās Krievijas kinozvaigznes - Dmitrijs Haratjans un Jevgenijs Sidihins.

Par seriālu „Prāts vai instinkts”

Režisores Žaklīnas Cinovskas veidotais seriāls „Prāts vai instinkts” ir pirmais un līdz šim vienīgais šāda veida seriāls televīzijas filmu industrijā Latvijā.

Seriāls ir par piecām jaunām, atraktīvām sievietēm un viņu likteņiem, par attiecībām ar vīriešiem un kopumā par cilvēku attiecībām. Katrā sērijā epizodes ņemtas iz dzīves.

Seriāla „Prāts vai instinkts” pirmā daļa iemantoja popularitāti ne vien Latvijas, bet arī Krievijas skatītāju vidū, galvenokārt pateicoties aktiera Dmitrija Haratjana dalībai. Tādēļ jaunajā sezonā seriāla producente un režisore Žaklīna Cinovska piesaistījusi jau divas Krievijas kinozvaigznes – Dmitriju Haratjanu un Jevgeniju Sidihinu. Dmitrijs Haratjans Krievijā populārs kļuva ar filmu „Uz priekšu, gardemarīni!”, savukārt Jevgeņijs Sidihins popularitāti iemantoja ar filmu „Noziedzīgā Pēterburga”.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu