«Tabakas fabrikas» pagalmā notiks dažādu mūziķu koncerts (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

26.maijā radošais kvartāls «Miera ielas Republika» rīkos Vasarsvētkiem veltītus pasākumus, kuru laikā «Tabakas fabrikas» pagalmā notiks dažādu mūziķu koncerts, informē pasākuma koordinatore Diāna Popova.

Lai radītu īstu vasaras sajūtu Miera ielas iedzīvotājiem un ciemiņiem, 26.maijā no plkst. 11 līdz 23 Miera ielas iemītnieki - veikaliņi, kafejnīcas, darbnīcas un uzņēmumi priecēs un izklaidēs apmeklētājus ar tirdziņiem, konkursiem, viktorīnām, lekcijām, performancēm, meistarklasēm, izstādēm, satiksmes drošības aktivitātēm, kino, mūziku un citām aktivitātēm.

«Tabakas fabrikas» pagalmā no plkst.12 līdz 23 uzstāsies Vītolu ģimene, «Sus dungo», «Bērnības milicija», «Eņģelis», «Black Apple Market», Imants Daksis, «Jacob Noiman Festival Band», Andis Grīva, Alise Joste, «Baložu pilni pagalmi», Didzis Bordo, «Deskalighters» un citi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu