Krievijas hokejisti trešajā periodā salauž Norvēģiju un iekļūst PČ pusfinālā (68)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijas hokejisti ceturtdien Stokholmā trešajā periodā guiva trīs bezatbildes vārtus, salauza Norvēģijas pretestību un iekļuva pasaules čempionāta (PČ) pusfinālā.

Pusfinālā Krievija tiksies ar ASV un Somijas spēles uzvarētāju. Pirmā pusfinālā ceturtdien iekļuva Slovākija, kas ar 4:3 uzvarēja Kanādu un tagad spēlēs ar Zviedrijas - Čehijas spēles uzvarētāju.

Pirmos vārtus Krievijai pret norvēģiem nokārtoja pirmo spēli šajā PČ aizvadošie Vašingtonas «Capitals» spēlētāji - Aleksandrs Ovečkins pēc Aleksandra Sjomina piespēles. Pērs Age Skroders panāca izlīdzinājumu, taču izgājienu viens pret vienu realizēja Aleksandrs Popovs.

Otrajā periodā čempionāta rezultatīvākais spēlētājs Patriks Tūresens izcēlās ar gūtiem vārtiem, vēl vairāk nostiprinoties saraksta vadībā.

Pēc šīs spēles viņam ir 16 punkti par sešiem vārtiem un desmit piespēlēm, arī asistējot Skroderam. Trešajā periodā Aleksejs Jemeļins, Nikolajs Žerdevs un Iļja Ņikuļins iemeta vēl trīs ripas Larsa Haugena vārtos.

Norvēģu vārtsargs atvairīja 40 metienus, bet Semjons Varlamovs Krievijas vārtos - 19 metienus.

Komentāri (68)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu