Ko neredzēja "JV" skatītāji pie TV ekrāniem? (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nevienam nav noslēpums, ka "Jaunā viļņa" atklāšanas koncerta laikā izcēlās negaiss un Maskava nesaņēma tiešraides signālu no Jūrmalas.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Toties Latvijas skatītāji papilnam izbaudīja haosu, kas valdīja uz skatuves. Līdzīgas ķibeles ar tiešraides signālu gadījās arī sestdienas vakarā. Iespējams, mums ir atbilde uz mūžseno jautājumu – vai Filips Kirkorovs maz ir spējīgs dziedāt bez fonogrammas?

Ritēja "Jaunā viļņa" priekšpēdējais, piektais vakars. Koncertu vadīja dziedātājs Filips Kirkorovs un ukraiņu šovmenis Vladimirs Zeļenskis. Omulīgi tērgājot, viņi nemaz nenojauta, ka atkārtosies atklāšanas koncerta scenārijs un pazudīs tiešraides videosignāls.
"Šogad visu laiku notika kaut kādas kataklizmas. Te spēcīgs negaiss atklāšanas laikā, te gandrīz uz stundu pārtrūkst tiešais ēters. Kāpēc tā? Tikai tāpēc, ka kopā ar mums nav festivāla mūzas," secina Filips Kirkorovs.

Šajā brīdī nelaimes tikai sākās. Megazvaigznes Sofijas Rotaru dziesmas laikā signāls pazuda atkal, taču dziedātāja nenojauta, ka būs jādzied vēlreiz. Šo videofragmentu vēl nav redzējis neviens televīzijas skatītājs.

"Sofija Mihailovna! Lieta tāda, ka mēs no jums neatvadāmies... Filmēšana ir apturēta, mums atkal ir kataklizma. Lieta tāda, ka nupat apturēts ieraksts. Vajadzēja tikai atcerēties par mūzu – jūs atcerējāties par mūzu – un kameras apstājās. Kurš vainīgs?

"Vainīgs Kirkorovs, kā vienmēr," secina koncerta vadītājs Vladimirs Zeļenskis.

Taču kameras joprojām nestrādā. Ko lai dara?
"Dārgie draugi, mums teica, ka ir nedaudz jāpavelk laiks. Piedāvāsim Filipam Kirkorovam nodziedāt bez fonogrammas, dzīvajā, pa īstam. Es jau vakara sākumā teicu – es zinu visas viņa dziesmas. Ja nu kas, es pateikšu priekšā," ierosina Zeļenskis.

Mirkli domājis, Filips izšķiras dziedāt. Taču ne jau kādu no savām dziesmām. Viņš rauj vaļā ukraiņu ziņģi.

Kā tas viss notika "dzīvajā", skaties pievienotajā video! 

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu