Šīns atzīst vainu apsūdzībā par uzbrukumu (12)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Holivudas aktieris Čārlijs Šīns (Charlie Sheen) atzinis, ka Ziemassvētkos strīda laikā ir uzbrucis savai sievai un, vienojoties ar prokuratūru, izvairījies no cietumsoda, pirmdien informēja Šīna advokāts.

Lai gan par uzbrukumu savai sievai 44 gadus vecajam Šīnam sākotnēji tika piespriests 30 dienu cietumsods, vienošanās ar prokuratūru paredz, ka seriāla "Two and a Half Men" ("Divarpus vīri") zvaigzne cietumā nepavadīs nevienu dienu.

Tā vietā Šīns izcietīs 30 dienu ārstēšanās kursu ekskluzīvajā Malibu rehabilitācijas centrā "Promises", kas atrodas netālu no aktiera mājām Kalifornijā. Izklaides ziņu portāls "Tmz.com" ziņo, ka Šīns šogad jau vairāk nekā mēnesi ir ārstējies šajā iestādē, tāpēc viņam centrā būs jāpavada tikai "pāris sekundes".

Šīnam ir piespriests arī 30 dienu pārbaudes laiks, kā arī 36 stundu dusmu savaldīšanas terapijas kurss.

Šīna advokāts Jēls Galanters reportieriem pastāstīja, ka aktieris jau otrdien atgriezīsies darbā, lai filmētos "Two and a Half Men" ("Divarpus vīri") jaunās sezonas sērijās.

"Šīns pēc iespējas ātrāk vēlas izciest sodu un izturēt pārbaudes laiku,"

piebilda Galanters.

Kā ziņots iepriekš, Šīns tika arestēts 25.decembrī Espenā par draudiem savai sievai Brūkai Millerei.

Neraugoties uz to, ka aktierim deviņdesmitajos gados ir bijušas vairākas saķeršanās ar likumu, tostarp lietās, kas saistītas ar narkotikām, vardarbību ģimenē un prostitūciju, pateicoties seriāliem "Two and a Half Men" ("Divarpus vīri") un "Spin City", Šīns šobrīd ir viens no vislabāk apmaksātajiem televīzijas komiķiem.

1997.gadā aktieris tika tiesāts par uzbrukumu draudzenei viņas mājā Kalifornijā. Šīns ir bijis apsūdzēts arī par uzbrukumu bijušajai sievai, aktrisei un bijušajai Džeimsa Bonda meitenes lomas atveidotājai Denīzai Ričardsai.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu