Miks Ozoliņš Losandželosā ticies ar Rianu (35)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @rihanna

Latviešu režisoram Mikam Ozoliņam, kurš jau vairākus gadus par savu dzīvesvietu ir izvēlējies ASV, izveidojusies sadarbība ar Barbadosas R&B zvaigzni Rianu (Rihanna). Pavisam nesen Miks Losandželosā privāti tikās ar pasaulē populāro dziedātāju Rianu un pārrunāja kopīgos nākotnes plānus.

Šobrīd gan Miks Ozoliņš vēl nevar publiski atklāt, kāda būs viņa un R&B zvaigznes Rianas (Rihanna) profesionālā sadarbība. «Par sadarbību ar Rianu pastāstīšu pavisam drīz. Pagaidām vien varu atklāt tikai to, ka pirms neilga laiciņa tikāmies Losandželosā,» sarunā no Amerikas stāsta latviešu režisors.

Tiesa gan, Miks nav apstājies pie saviem sasniegumiem Amerikā un turpina savu profesionālo attīstību. Arī Mika tētis Māris Ozoliņš ir gandarīts, ka dēls nav atmetis ar roku visam, bet gan turpina sevi pierādīt. «Nav viegli, jo Amerikā teju katrs pretimnācējs ir kāds jaunais režisors, aktieris, modelis vai stilists,» zina teikt Māris.

Šā gada aprīļa beigās Ozoliņš sabiedrību informēja par jaunas īsfilmas tapšanu un nesen video vietnē «YouTube» publicēja pieteikumu jaunam sarunu šovam «Sexi TV», ko Miks gan pats vada, gan producē. «Kamēr nav precīzas informācijas par manu sadarbību ar Rianu, varu piedāvāt izklaidei vienu no maniem jaunākajiem veikumiem – patiesu saunu raidījumu «Sexi TV». Turpmāk ikviens interesents katru trešdienu var sekot līdzi jaunām sarunām «Sexi TV» interneta vietnē «YouTube»,» ar savu jaunāko veikumu iepazīstina Miks.

Barbadosas R&B zvaigzne Riana (Rihanna) savā mikroblogu vietnes «Twitter» profilā publicējusi fotogrāfiju, kurā redzams arī latviešu režisors Miks Ozoliņš, kurš jau vairākus gadus par savu dzīvesvietu izvēlējies ASV
Barbadosas R&B zvaigzne Riana (Rihanna) savā mikroblogu vietnes «Twitter» profilā publicējusi fotogrāfiju, kurā redzams arī latviešu režisors Miks Ozoliņš, kurš jau vairākus gadus par savu dzīvesvietu izvēlējies ASV Foto: @rihanna
Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu