Ierosinu ziņot par nabadzības iemesliem, sabiedrības izglītošanu un integrāciju (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ierosinājumi politiķiem situācijas uzlabošanai valstī.

1. Ierosinu aicināt finanšu ministru uzstāties Saeimā ar ziņojumu "Latvijas ienākumi un izdevumi 2009.-2010.gadā", kurā tiktu salīdzināti juridisko līgumu nosacījumi ar to faktisko finanšu nominālu un noskaidroti nabadzības līmeņa pieauguma iemesli. Būtu jāsauc pie juridiskas atbildības amatpersonas, kuru rīcības dēļ šāda situācija izveidojusies.

2. Ierosinu aicināt izglītības un zinātnes ministri uzstāties Saeimā ar ziņojumu "Latviešu patriotisms un internacionālisms migrācijas kontekstā", kurā tiktu atbildēts uz jautājumu: kāpēc Izglītības un zinātnes ministrija nepilda savas tiešās funkcijas - izglītot sabiedrību racionāli izmantot pieejamos resursus, veicinot tautas attīstību un vienlīdzību sabiedrībā.

3. Ierosinu aicināt tieslietu ministru uzstāties Saeimā ar ziņojumu "Latvijas iedzīvotāju integrācijas realizācija no 1990.gada līdz 2011.gadam".

Lilija

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu