Steinerts RT - nedaudz pietrūka līdz uzvarai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Tīdmanis, www.go4speed.lv

Latvijas kartinga čempionāta 4.posmā komandu vērtējumā Steinerts RT pirmo reizi šosezon nekāpa uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Komandas braucēji Valters Zviedris un Ernests Veismanis izcīnīja otrās vietas, bet Mārtiņš Steinerts 3.vietu, informēja Steinerts RT preses pārstāve Sanita Pelēķe.

Swedbank kartodromā Kandavā notika Latvijas kartinga čempionāta 4.posms. Sacensībās piedalījās 34 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas. Sacīkstēs piedalījās arī Steinerts RT komanda ar braucējiem – Mārtiņu Steinertu, Ernestu Veismani un Valteru Zviedri.

Mazākajā Micro klasē startējošajam pērnā gada Baltijas čempionam Valteram Zviedrim pēc spraigas cīņas nācās piekāpties savam konkurentam Mihailam Budovskim. Šobrīd, pēc četriem posmiem, Valters Zviedris kopvērtējumā ieņem otro vietu, bet viss vēl nav zaudēts. Jaunais sportists ir apņēmības pilns uzvarēt.

Otrs Steinerts RT komandas braucējs Ernests Veismanis startēja Rotax Mini Max klasē. Ernestam visas dienas garumā nācās cīnīties ar kopvērtējuma līderi Vadimu Dzjubenko un igauni Franku Merilahtu. Šajā posmā Ernests Veismanis finišēja otrais, piekāpjoties vienīgi ātrajam igaunim Merilahtam.

Rotax Max Junior klasē startējošajam Mārtiņam Steinertam nācās cīnīties ar igauni Fredu Jonasu Aliksāru un latviešu sportistu Reini Nitišu. Mārtiņš Steinerts priekšfinālā izcīnīja uzvaru, taču finālā pēc sadursmes ar Ingusu Žvibuli finišēja trešais. Kopvērtējumā Mārtiņš Steinerts saglabā vadību.

Komandu vērtējumā Steinerts RT pirmo reizi šajā sezonā neizcīnīja pirmo vietu. Šoreiz izcīnīta otrā vieta, taču komanda neskumst. Puiši no Steinerts RT gatavojas nākamajiem posmiem, kad beidzot izšķirsies šīs sezonas līderi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu