"JV" dalībnieki uzstāsies ar īpaši sarakstītām dziesmām (31)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, notiks devītā starptautiskā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2010" pēdējā konkursa diena, kuras laikā dalībnieki izpildīs speciāli konkursam rakstītas dziesmas.

Šodien ar pirmo kārtas numuru uzstāsies Latvijas dalībnieces - meiteņu trio "Lady's Sweet", bet puišu trio "PeR" skatītāju un žūrijas priekšā uzstāsies kā trešais.

Kā otrie šodien uzstāsies grupa "Milk and Kisses" no Azerbaidžānas, bet pēc latviešu "PeR" savu dziesmu kā ceturtā izpildīs dziedātāja Hila Ben Davida no Izraēlas, bet kā piektā uzstāsies grupa "Murakami" no Krievijas.

Ar sesto kārtas numuru uzstāsies grupa "Litesound" no Baltkrievijas, septīto - Igaunijas dziedātājs Uku Suviste, astoto - Ukrainas dziedātāja Tatjana Široko, devīto - Armēnijas dziedātāja Sona Šahgeļdjana, desmito - Krievijas dziedātājs "Music Hayk", vienpadsmito - grupa "Pajuščije trusi" no Ukrainas, bet kā divpadsmitais uzstāsies dziedātājs Nikijs Manolovs no Bulgārijas.

Kā trīspadsmitais uzstāsies dziedātājs Ivans Berezovskis no Ukrainas, četrpadsmitais - Kairats Tuntekovs no Kazahstānas, piecpadsmitā - dziedātāja Gabriella no Brazīlijas, kā sešpadsmitā uzstāsies Somijas dziedātāja Stacy, bet konkursa trešo dienu ar septiņpadsmitās kārtas numuru noslēgs dziedātājs Jegors Sesarevs no Krievijas.

Jau ziņots, ka pēc otrās konkursa dienas līdera pozīcijas, pēc žūrijas vērtējuma, ieņem ukrainiete Tatjana Široko, taču otrās vietas ieguvējs - igauņu dziedātājs Uku Suviste - atpaliek no pirmās vietas tikai par vienu punktu. Patlaban ukraiņu dziedātājai Široko ir 191 punkts, bet igauņu izpildītājam ir 190 punkti.

Ar 189 punktiem trešo un ceturto vietu pēc otrās konkursa dienas dala Armēnijas dziedātāja Šahgeļdjana un dziedātāja no Izraēlas, bet piektajā vietā pagaidām ierindojas grupa "Litesound" no Baltkrievijas ar 188 punktiem.

Sestajā vietā, pēc žūrijas vērtējuma, ar 185 punktiem ierindojas dziedātājs Tuntekovs no Kazahstānas, bet septīto un astoto vietu pagaidām ar 183 punktiem dala meiteņu trio "Lady's Sweet" un dziedātājs Berezovskis no Ukrainas, savukārt devītā vietā ar 182 punktiem ierindojas puišu trio "PeR".

Desmito un vienpadsmito vietu ar 179 punktiem patlaban dala dziedātājs Manolovs no Bulgārijas un dziedātāja Gabriella no Brazīlijas, bet 12.vietā ar 177 punktiem pēc konkursa otrās dienas ierindojas Krievijas izpildītājs Sesarevs, 13.vietā ar 174 punktiem patlaban atrodas grupa "Murakami" no Krievijas, 14.vietā ar 172 žūrijas piešķirtiem punktiem ierindojas grupa "Milk and Kisses" no Azerbaidžānas, bet 15.vietu patlaban ar 169 punktiem ieņem Krievijas dziedātājs "Music Hayk".

Pirmspēdējā jeb 16.vietā pēc otrās dienas snieguma ar 168 punktiem atrodas dziedātāja Stacy, kas pārstāv Somiju, bet 17.vietu, tāpat kā pirmajā dienā, ieņem grupa "Pajuščije trusi" no Ukrainas, kurai pēc divu dienu snieguma ir 160 žūrijas piešķirti punkti.

Jau ziņots, ka konkursantu sniegumu šogad vērtē žūrija, kurā piedalās Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Valērija, Leonīds Agutins, Jurijs Antonovs, Maksims Fadejevs, Valerijs Meladze un Konstantīns Meladze.

Konkursa "Jaunais vilnis 2010" balvu fonds ir 100 000 eiro (70 280 lati). Pirmās vietas ieguvējs saņems 50 000 eiro (35 140 latus), otrās vietas ieguvējs - 30 000 eiro (21 084 latus), bet trešās vietas ieguvējs saņems 20 000 eiro (14 056 latus).

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu