Indrašis: Čempionāts paliks atmiņā ar pozitīvām emocijām (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja valstsvienības debitantam Mikam Indrašim pirmais pasaules čempionāts (PČ) paliks atmiņā ar labām un pozitīvām emocijām, pēc otrdienas zaudējuma (0:4) Zviedrijas izlasei TVNET atzina pats uzbrucējs.

Nobeigums nebija no tiem skaistākajiem

«Čempionātam punktu pielikām uz ne pārāk labas nots,» skaidroja Indrašis, kurš tika atzīts par vienu no trim labākajiem Latvijas izlases hokejistiem turnīrā. «Varēja viss izvērsties daudz, daudz labāk un veiksmīgāk. Tomēr – kā ir, tā ir.»

21 gadu vecais Indrašis savā pirmajā pasaules čempionātā ar trijiem gūtajiem vārtiem un divām piespēlēm kļuva par Latvijas valstsvienības rezultatīvāko hokejistu.

Latvijas izlasei nepaveicās

«Ļoti grūti atbildēt, kas pēc pirmajām četrām spēlēm notika ar mūsu izlasi. Varētu teikt, ka mums nepaveicās. Atsevišķos momentos pietrūka vienkārši meistarības un veiklības,» teica jaunais uzbrucējs.

Čempionāts paliks atmiņā ar labām sajūtām

«Man personīgi šis pasaules čempionāts paliks atmiņā ar pozitīvām emocijām,» atzina Indrašis. «Uzskatu, ka nospēlēju savu spēju robežās - pat vēl nedaudz labāk. Tomēr žēl komandas, jo nespējām iekļūt ceturtdaļfinālā.»

«Uzskatu, ka Latvijas izlases treneru korpuss ir padarījis labu darbu. Esmu pārliecināts, ka man piekritīs arī pārējie komandas čaļi,» piebilda Indrašis.

Pēc otrdienas cīņas tika nosaukti trīs labākie hokejisti Latvijas valstsvienībā, par kuriem kļuva Georgijs Pujacs, Ronalds Ķēniņš un Miks Indrašis.

Pēc pirmdienas zaudējuma pret Dāniju Latvijas komanda zaudēja pat teorētiskas izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam, kurā iekļūs četras labākās komandas.

Pasaules čempionāta pirmajā mačā Latvijas izlase ar rezultātu 2:5 zaudēja spēcīgajai Krievijas valstsvienībai, pēc tam saspringtā cīņā ar 3:2 pārspēja Vāciju, trešajā mačā ar 5:0 pārliecinoši pieveica Itāliju, ceturtajā spēlē ar 1:3 zaudēja Čehijai, bet nākamajās divās cīņās pret Norvēģiju un Dāniju nespēja gūt vārtus, ciešot zaudējumus attiecīgi ar 0:3 un 0:2.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu