Visseksīgākie - Gabriela un Jegors (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskais konkurss "Jaunais vilnis 2010", kā jau katru gadu, arī šogad apbalvoja "Miss un Mister Sexy". Šā gada titula nēsātāji ir dalībnieki Gabriela no Brazīlijas un Jegors Sesarevs no Krievijas.

Jauniešus sveica Olympic Voodoo Casino pārstāvji, dāvinot šampanieti un statueti, kas simbolizē saņemto titulu.

Par Jegoru:

Bērnībā Jegors ļoti aizrāvies ar algebru un ģeometriju, jo puisim vienmēr paticis meklēt apslēptu rezultātu, kā arī risināt rēbusus un minēt mīklas. Ar dziedāšanu dalībnieks aizraujas jau no piecu gadu vecuma, un, cik sevi atceras, viņam vienmēr paticis dziedāt spoguļa priekšā ar dezodoranta flakonu mikrofona vietā. Jegors sevi neuzskata par māņticīgu, bet, dodoties uz Maskavu, kur norisinājās konkursa dalībnieku atlase, viņš atzīst, ka apēdis braukšanas biļeti: “Nezinu, vai tas man palīdzēja, bet tagad esmu dalībnieku vidū!” Tas, kas puisi neaizrauj, ir sports un grāmatas. Jegors brīvajā laikā raksta mūziku un tiekas ar draugiem. Puiša sapnis būtu satikt pašu princi Čārlzu, bet no mūziķiem dievina skandalozo Eimiju Vainhausu. Dzīves devīze ir neizniekot savu dzīvi, bet piepildīt to ar labiem darbiem. “Man nav dzīves veiksmes formulas, bet zinu, kā piedzīvot neveiksmi, – censties patikt visiem,” secina konkursa dalībnieks Jegors. Lepojas ar to, ka ir savaldzinājis skaistāko Pēterburgas meiteni. “JV” piedalījies, lai uzzinātu, vai konkurss ir pērkams, un secinājis, ka nav vis. Citiem dalībniekiem novēl nepārcensties un parādīt sevi tādus, kādi viņi ir!

Par Gabrielu:

Visu bērnību Gabriela domāja, ka taps par slavenu dejotāju, bet deju grupas vadītājs pamanīja mazajā meitenē izcilu dziedāšanas talantu, ko ieteica vecākiem attīstīt. Skolā viņa nebija paraugskolniece, visvairāk viņai skolā patika ... brīvdienas! Visspilgtākās atmiņas saistās ar uzstāšanos 80 000 cilvēku priekšā. Gabrielas sapnis ir dziedāt uz vienas skatuves kopā ar Enriko Iglesiasu. Meitene zina vairākas valodas: spāņu, itāļu, portugāļu un nedaudz arī krievu valodu.  Dziedātāja vēlētos pabūt valdnieces Kleopatras lomā Senajā Ēģiptē. Dzīves moto: viss ir Dieva varā! Pārējiem dalībniekiem Gabriela vēl atcerēties, ka konkurss nav sports, kurā uzvara ir pats galvenais, - vissvarīgākais ir dāvāt skatītājiem pozitīvas emocijas. "Lai katra jūsu uzstāšanās ir jūsu personiskā uzvara!"

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu