"Dirty Deal Cafe" džeza virtuozi "Denisa Paškeviča trio" (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 29.jūlijā, plkst. 21 "Spīķeros" (Maskavas ielā 12-k2) "Dirty Deal Cafe" notiks Denisa Paškeviča Trio eksperimentālā džeza koncerts, informē Agnese Āboliņa, "Dirty Deal Cafe" menedžere.

(precizēts koncerta norises diena un datums)

Jau pirmajā uzstāšanās reizē Deniss, Artis un Stass novienojās, ka "Dirty Deal" ir salīdzināms ar Kopenhāgenas labāko džeza klubu, savas skaņas, rakstura un sajūtas dēļ, tāpēc puiši vienojušies par ilgstošu sadarbību.

Denisa Paškeviča Trio sastāva izveidošanās ir likumsakarīga, balstoties uz periodisku triju mūziķu sadarbību vairāku gadu garumā. Stilistiski Denisa Paškeviča Trio ir grūti klasificēt, jo šis projekts nav radies komerciālu šablonu ietekmē. Kompozīcijas ietver gan svinga, funk, gan oldschool, world un arī roka ritmiku. Tas ir radikāls autoru pieteikums šodienas mūzikas pasaulei gan Latvijā un Baltijas valstīs, gan Eiropā. Notiek triju prātu saplūšana vienā organismā, atstājot vietu brīvām improvizācijām, bet katra mūziķa skaņas modrība un spēks ved un paplašina spilgto noskaņu ceļojumā uz atklāsmi. Ritmiskās līnijas vijas cauri melodijai, un melodija vijas cauri ritmiskajām līnijām. Tā, izejot no dziļa emocionālā pārdzīvojuma, mūzika liecina par sevi.

"Es ticu, ka mūzika ir bezgalīga kultūru sadraudzības valoda. Tā cilvēkiem sniedz brīvību domāt un izpaust viņu patieso personību," - mūziķis un pedagogs Deaniss Paškevičs.

Koncerta sākums: plkst 21

Durvis atvērtas: plkst. 16 (izstāde ‘MENTAL DISCARGE’ 2. Stāvā līdz 6.augustam)

Ieejas maksa: 2,5,- Ls

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu