Štāls: Uzbrukumā vairāk sevi jāpierāda līderiem (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Juris Štāls pēc zaudējuma 0:2 pasaules čempionāta (PČ) spēlē pirmdien Dānijas izlasei atzina, ka ļoti veiksmīgi spēlējis pretinieku vārtsargs Frederiks Andersens. Viņš portālam TVNET neslēpa sarūgtinājumu par piedzīvoto neveiksmi.

«Pretinieks mazāk kļūdījās, kas atspoguļojās rezultātā,» pēc spēles atzina Latvijas izlases uzbrucējs.

Viņš piekrīt, ka spēlē uzbrukumā vairs nevedas kā iepriekš. «Uzbrukumā vairāk sevi jāpierāda līderiem. Grūti šobrīd runāt,» sarūgtinājumu neslēpj Štāls.

«Spēlētāji zin, ka jācīnās visas 60 minūtes, jo spēle nesastāv no 20 minūtēm. Ko varējām, to darījām.»

Nepareizi iesāka spēli uzbrukumā

Štāls paslavēja arī Dānijas izlases vārtsargu, kurš tika atzīts par savas komandas labāko spēlētāju. «Protams, veiksmīgi spēlēja viņu vārtsargs. Mēs metām pa vārtiem, taču viņš visas ripas atsita. Mača sākumā nedaudz nepareizi uzsākām spēli uzbrukumā - metām ripu stūros un viņi atkāpās atpakaļ, kur atdūrāmies.»

Štāls atzina, ka komandai bija grūtības ar ieiešanu pretinieku zonā, kamēr Dānijai tas izdevies labāk.

Pēc šā zaudējuma Latvijas izlase zaudēja jebkādas cerības iekļūt ceturtdaļfinālā.

Pasaules čempionāts no 4. līdz 20. maijam risinās Zviedrijā un Somijā. Latvijas valstsvienībai vēl būs jātiekas ar turnīra mājiniekiem.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu