Nolans: Esmu ļoti vīlies (208)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Teds Nolans pēc zaudējuma (0:2) pasaules čempionāta (PČ) spēlē pirmdien Dānijas izlasei atzina, ka ir ļoti vīlies komandas darbībā laukumā un spēlētāju attieksmē.

Līderiem ir jātaisa spēle

«Esmu ļoti vīlies,» atzina Nolans. «Komandas labākajiem hokejistiem jābūt līderiem, citādi pie panākumiem netikt. Tomēr mums ir jāpaskatās uz komandas uzbūvi un jāveic uzlabojumi.»

Dānija gribēja vairāk

«Pēdējās divas spēles bija ļoti līdzīgas. Šodien Dānijas hokejisti gribēja vairāk, tādēļ arī izcīnīja uzvaru. Pie panākuma tiek komanda, kurai ir lielāks gribasspēks. Un pēdējie divi mači pierādīja šo teoriju,» skaidroja Nolans.

Latvijas hokejistiem ir problēmas ar cīņassparu

«Nebija vajadzības mainīt Edgaru Masaļski pret Māri Jučeru, jo ar vārtsargiem mums problēmas šajā turnīrā nav. Komandai ir izteiktas problēmas ar cīņassparu. Dānija uzvarēja lielāko daļu no saviem mikromačiem, kas vēlreiz pierādīja Latvijas izlases gribu un vēlēšanos uzvarēt,» atklāja Nolans.

Tāpat Nolans pastāstīja, ka Masaļskis ir savainots, tādēļ nav zināms, vai viņš piedalīsies rītdienas cīņā pret Zviedriju.

Preses konferences noslēgumā Latvijas izlases treneris vēlreiz pauda sašutumu par Latvijas valstsvienības hokejistu attieksmi.

Pēc šā zaudējuma Latvijas izlase zaudēja jebkādas cerības iekļūt ceturtdaļfinālā.

Pasaules čempionāts no 4. līdz 20. maijam risinās Zviedrijā un Somijā. Latvijas valstsvienībai vēl būs jātiekas ar turnīra mājiniekiem.

Komentāri (208)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu