Ražuks "JV" organizatoriem dāvā jūrmalnieka titulus (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien (28. jūlijā) konkursa "Jaunais vilnis 2010" ietvaros notikušajā pieņemšanā pie Jūrmalas pilsētas mēra Romualda Ražuka "JV" galvenajiem pārstāvjiem tika piešķirts tituls "Goda jūrmalnieks".

Uz pieņemšanu ieradās maestro Raimonds Pauls, komponists Igors Krutojs, konkursa "Jaunais vilnis" ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, konkursa režisors Aleksandrs Revzins, viens no konkursa organizatoriem Aleksandrs Šenkmans, dziedātāja Larisa Doļina u.c.

Sagaidot goda viesus, Jūrmalas pilsētas mērs visus sveica ar pateicības vārdiem: "Man ir liels gods jūs visus šeit redzēt. Es vēlos izteikt lielu paldies par šiem deviņiem gadiem, kas mūsu pilsētai ir nesuši daudz laba. Paldies par jūsu lielo darbu un ieguldījumu, mēs to augsti vērtējam!"

Mērs pieciem konkursa "JV" pārstāvjiem piešķīra pateicības rakstu par nozīmīgo ieguldījumu Jūrmalas kultūras dzīvē un pilsētas vārda popularizēšanā. Pateicība apliecināja arī titula "Goda jūrmalnieks" saņemšanu.

"Pēc visiem šiem gadiem, ko jūs Jūrmalā esat darbojušies, es domāju, ka varu jūs savā ziņā jau pilntiesīgi dēvēt par jūrmalniekiem. Jūs esat jau savā dvēselē kā mūsu pilsētas iedzīvotāji, tāpēc es vēlos jums piešķirt rakstisku apliecinājumu par "Goda jūrmalnieka" titula piešķiršanu," organizatorus sveica Jūrmalas mērs.

Pie titula "Goda jūrmalnieks" šogad tika maestro Raimonds Pauls, komponists Igors Krutojs, konkursa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, konkursa režisors Aleksandrs Revzins un viens no konkursa organizatoriem Aleksandrs Šenkmans.

Ražuks viesiem pasniedza arī Jūrmalas pilsētas simbolu - stikla kaijas skulptūru, komentējot to ar ironisku pieskaņu: "Šī kaija nav tāda, kas aiznesa mūsu iepriekšējos mērus, šī vēsta par mieru un atpūtu!"

Viesi bija pārsteigti saņemt šāda veida apliecinājumu un mēra sveicienu uzņēma ar prieku.

"Esam patiesi pārsteigti par šo jauko uzņemšanu. Mēs no sirds centīsimies visu darīt pēc labākās sirdsapziņas arī nākamos gadus,"  visu vārdā pateicās komponists Igors Krutojs.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu