Hjūstones meita būs galvenā varone realitātes šovā (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šogad mirušās amerikāņu popdziedātājas Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) 19 gadus vecā meita Bobija Kristīna Brauna (Bobbi Kristina Brown) būs galvenā varone jaunā televīzijas realitātes šovā, kurā piedalīsies arī citi Hjūstones radinieki. ASV kabeļtelevīzijas kanāls «Lifetime Television» paziņoja, ka jaunajā realitātes šovā, kas ēterā būs skatāms šogad, piedalīsies arī Hjūstones māte Sisija, dziedātājas brālis Gerijs un menedžere un svaine Peta Hjūstone.

Raidījumā «Hjūstonu ģimenes hronikas», kas tiek raksturots kā dokumentāls seriāls, skatītāji varēs sekot līdzi Petai un Gerijam Hjūstoniem, «kā viņi tiek galā ar lielāko izaicinājumu - atbalstīt un uzņemties gādību par Bobiju Kristīnu, kurai jāskatās pasaulei acīs vienai, bez cilvēka, uz kuru viņa paļāvās visvairāk, - savas mātes», klāstīja «Lifetime».

«Lifetime» paziņoja, ka plānotas desmit stundu garas sērijas, bet pirmizrādes datums vēl nav zināms.

Bobija Kristīna ir vienīgais Vitnijas Hjūstones bērns. Viņa dzimusi laulībā ar dziedātājas bijušo vīru dziedātāju Bobiju Braunu. Kopš mātes nāves februārī Bobija Kristīna pēc uztraukuma lēkmēm jau divreiz nogādāta slimnīcā.

Hjūstoni 11.februāra pēcpusdienā viņas numurā Beverlihilzas viesnīcā «Beverly Hilton» bez samaņas vannā zem ūdens atrada viņas miesassargs. 48 gadus vecā dziedātāja nedēļu pēc nāves tika apbedīta Ņūdžersijas štatā privātā bēru ceremonijā, kurā piedalījās tikai draugi un radinieki.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu