Nebijis duets "Takas" instrumentālajā vakarā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

"Takas" instrumentālā mūzikas vakarā 28.jūlijā plkst. 21 vēl nebijis duets - ģitārists Edgars Rubenis un bundzinieks Jānis Burmeisters, informē kafejnīca "Taka".

Edgars Rubenis sevi kā spilgtu ģitāristu pieteica jau 1999.gadā, iegūstot labākā soloģitārista titulu Madonas festivālā "Sinepes un Medus", bet pāris gadus vēlāk arī Liepājas dzintarā iegūstot "Grand Prix" ar savu tālaika grupu The Driving South. Šobrīd Edgars ir Mofo ģitārists un grupas Mona De Bo dvēsele, ar jauno albumu "Nekavējies, šīs ir spēles ar tevi" nopietni pievērsies slow-core un drone stilistikai mūzikā.

Jānis Burmeisters - talantīgākais underground skatuves bundzinieks, eksperimentālas smagās mūzikas grupas Tesa dalībnieks. Jāņa bungu spēle aptver daudzveidīgi plašu amplitūdu, ko apliecina arī dalība dažādos mūzikas projektos - Silards (agrīnais postroks), 100 baltas dvēseles (postroks), Holy Lamb (viena no vecākajām progresīvā roka grupām), Das Sonntags Legion (psihedēliskais folks).

Abu mūziķu sadarbība aizsākās, veidojot kopprojektu ar grupu Tesa nepieradinātās mūzikas festivālam "Skaņu mežs" 2008. gadā, kā arī abi spēlē grupā 100 baltas dvēseles.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu