Sprukts: Par zaudējumu atbildība jāuzņemas visai komandai (16)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas hokeja izlases kapteinis Jānis Sprukts pēc neveiksmes spēlē ar Norvēģiju (0:3) uzsvēra, ka atbildība par zaudējumu jāuzņemas visai komandai.

«Kā komanda uzvaram, kā komanda zaudējam. Iemeslus, kāpēc zaudējām, mums pateiks treneri, taču paši vien esam vainīgi,» sacīja pirmās maiņas uzbrucējs.

Uz karstām pēdām Sprukts nebija gatavs izanalizēt, kāpēc nav izdevies gūt vārtus.

«Par to, kāpēc tā sanāca, jāpadomā šovakar, rīt zaudējums jāaizmirst, jo nākamā spēle atkal sāksies no nulles. Grūti tā uzreiz pateikt iemeslus, kāpēc neiemetām, iespējams, ka dažreiz sasteidzām, dažreiz par ilgi domājām,» sprieda hokejists.

Pats hokejists laukumā juties normāli, taču acīmredzot norvēģiem sajūtas bijušas labākas.

«Pirmo ielaidām ļoti dīvainu golu. Pēc tam vienalga atguvāmies, taču nespējām iemest un kaut ko mainīt. Taču jāskatās uz priekšu, nākamā spēle sāksies ar 0:0, tā jāuzvar, un mums jāspēlē tā, lai uzvarētu. Pasaules čempionātā grupā ir ir septiņas spēles, tagad esam turpat, kur sākām, taču to, kur būsim, varēs skatīties pēc pēdējā mača,» Sprukts norādīja, ka Latvijas izlases turpmākais liktenis ir pašu spēlētāju rokās.

Komandā joprojām visi darbojas kā viens vesels un uz rezervistu soliņa spēles laikā nekādu problēmu nav bijis. «Visi kopā par visiem, galvenais padomāt, aizmirst šo maču un spēlēt no jauna,» piebilda pieredzējušais uzbrucējs, sakot, ka attaisnojums nav arī agrais spēles sākuma laiks. «Zaudējām kā komanda, un paši esam vainīgi,» atkārtoja Sprukts.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu