Nolans: Viss vēl ir priekšā (53)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Nekas vēl nav beidzies,» izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma 0:3 pasaules čempionātā (PČ) Norvēģijas valstsvienībai vērtē Latvijas nacionālās hokeja komandas galvenais treneris Teds Nolans.

«Pēc zaudējumiem ir jāpaskatās uz sevi,» pēc spēles teica Nolans. «Šajā spēlē nevarēja piedalīties divi mūsu spēlētāji - Oskars Bārtulis, kurš izcieta diskvalifikāciju, viņa viennozīmīgi pietrūka. Norvēģija ļoti labi iesāka spēli, un mēs nespējām rast ieročus, lai viņus apturētu. Viņiem paveicās arī pirmajā vārtu guvumā.»

No zaudējumiem ir jāmācās

Viņš atzina, ka spēle izvērsusies viļņveidīga, kurā labāk veicies Norvēģijas valstsvienībai. Treneri apkopos secinājumus, lai pieļautās kļūdas vairs neatkārtotos. «Nav svarīgi pret ko mēs spēlējam. No zaudējumiem ir jāmācās un jāpaņem viss labākais, lai turpinātu celt savu līmeni.»

Nolans neuzskata, ka zaudējuma iemesls būtu jāmeklē iemeslā, ka spēle notika tik agri. «Nav svarīgi, cikos spēle notiek. Mēs nespēlējām pietiekami labi. Nevar teikt, ka puiši necīnījās, viņi cīnījās. Mums vienkārši nebija pareizā pieeja spēlei.»

Iespējas iekļūt 1/4 finālā nav zaudētas

«Nekas vēl nav beidzies,» izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā vērtē Nolans. «Mums vēl ir priekšā cīņas ar Dāniju un Zviedriju. Vēl ir iespējas. Tagad būs iespēja atpūsties un sagatavoties nākamajiem mačiem.»

«Šī mums bija ļoti grūta spēle, un mēs bijām labi sagatavojušies,» atklāja Norvēģijas valstsvienības galvenais treneris Rojs Juhansons. «Esmu ļoti apmierināts ar spēli un kā mēs to sākām. Veiksmīgi vārtos spēlēja arī mūsu vārtsargs. Esmu priecīgs par izcīnītajiem trim punktiem.»

Nākamo spēli (6.) pasaules čempionātā Latvijas izlase aizvadīs pirmdien, tiekoties ar Dānijas valstsvienību.

Pasaules čempionāts no 4. līdz 20. maijam risināsies Zviedrijā un Somijā. Latvijas valstsvienība spēlēs Stokholmas apakšgrupā kopā ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Itāliju.

Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu