Štāls: Komandai ir jāmaina atteiksme (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Atlikušajos pasaules čempionāta (PČ) mačos Latvijas hokeja valstsvienībai ir jāmaina attieksme un pieeja darbam, pēc sestdienas zaudējuma (0:3) pret Norvēģijas izlasi sarunā ar TVNET atklāja uzbrucējs Juris Štāls.

Norvēģija diktēja noteikumus

«Pēc šādas spēles grūti kaut ko pateikt,» atzina Štāls. «Parasti mēs mēģinām pretiniekam uzbrukt un nospiest ar savu agresivitāti, bet šoreiz norvēģi to izdarīja. Viņi diktēja noteikumus laukumā un dzīvojās pa mūsu aizsardzības zonu, uz tā fona sanāca patērēt daudz spēku.»

Lai uzvarētu, ir jāgūst vārti

«Savukārt uzbrukumā mēs mīcījāmies pa stūriem un neizveidojām pietiekami daudz momentu. Tāpat arī disciplīna piekliboja - nedrīkst tik daudz noraidīties. Vairākums šodien arī nebija no tiem labākajiem; lai uzvarētu, ir jāgūst vārti,» skaidroja Latvijas uzbrucējs.

Jāmaina attieksme

30 gadus vecais Štāls arī komentēja Norvēģijas un Latvijas provokācijas: «Hokejā tā notiek, ka viens otru mēģina izprovocēt. Jau no paša cīņas sākuma viņi bija veiklāki un agresīvāki.»

«Šādus mačus pēc iespējas ātrāk jāizmirst un jāpadomā, kādēļ tā notika,» sacīja Štāls. «Turpinājumā pašiem ir jāsaprot, cik nopietnas ir nākamās divas cīņas. Lai kaut ko paveiktu, ir jāmaina attieksme un pieeja darbam.»

Grupas turnīra turpinājumā Latvijai vēl būs jāspēlē 14.maijā ar Dāniju (plkst. 17.15) un 15.maijā ar Zviedriju (plkst. 21.15).

Četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā. Astotnieka pēdējā komanda izkritīs no elites divīzijas, bet komandām piektajā, sestajā un septītajā vietā turnīrs būs beidzies. PČ Helsinkos un Stokholmā risināsies līdz 20.maijam.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu