"The Rolling Stones" beidzot pārstās ripot? (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Leģendārā britu grupa "The Rolling Stones" nolēmusi doties apjomīgā stadionu koncertturnejā, kas būs pēdējā grupas karjerā, ziņo "The Sun", atsaucoties uz grupai tuvu stāvošu informācijas avotu.

Avots informē, ka tieši grupas dalībnieku solīdais vecums ir galvenais iemesls šādam lēmumam. Visiem mūziķiem jau ir vairāk nekā 60 gadu. 2011.gadā grupas dalībnieku kopējais vecums būs 268 gadi - solistam Mikam Džegeram (Mick Jagger) un ģitāristam Kītam Ričardsam (Keith Richards) pašlaik ir 66 gadi, bundziniekam Čārlijam Votsam (Charlie Watts) 69, savukārt visjaunākais grupā ir ģitārists Ronijs Vuds (Ronnie Wood) - viņam tikai 63 gadi.

Tūre tiks rīkota sadarbībā ar "Live Nation". Par godu grupas 50 gadu jubilejai tā startēs 2011.gadā un noslēgsies 2012.gadā.

Tiesa, jau 1971.gadā grupa paziņoja, ka dosies savā "pēdējā" koncerttūrē, taču drīz atsāka dzīvos koncertus. Vēl salīdzinoši garāka pauze koncertdarbībā grupai bija no 1982. līdz 1990.gadam. Varbūt arī šoreiz šī "atvadu"  tūre nemaz nebūs pēdējā lappuse grupas darbībā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu