Feltons spēlēs filmas "Pērtiķu planēta" priekšstāstā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Poteriādes aktieris Toms Feltons (Tom Felton), kas vislabāk pazīstams ar Drako Malfoja (Draco Malfoy) lomu, spēlēs filmas "Planet of the Apes" ("Pērtiķu planēta") priekšstāstā "Rise of the Apes", vēsta ārzemju prese.

Zināms, ka filmā spēlēs arī Freida Pinto (Freida Pint), kas ieguva slavu ar lomu "Oskara" balvu ieguvušajā filmā "Slumdog Millionaire" ("Graustu miljonārs"), kā arī Endijs Sērkiss (Andy Serkis), kas vislabāk zināms ar Goluma lomu Pītera Džeksona triloģijā "Lord of the Rings" ("Gredzenu pavēlnieks").

Kā ziņots iepriekš, filmu režisēs Rūperts Vaiets (Rupert Wyatt), savukārt scenāriju rakstīs Amanda Silvera un Riks Džafa. Priekšstāsts vēstīs par to, kā, "pateicoties cilvēka eksperimentiem ar gēnu inženieriju, pērtiķiem attīstās prāta spējas un sākas karš par varu".

Filmas uzņemšanā tiks izmantoti datora ģenerēti pērtiķi, ko radīs Pītera Džeksona vizuālo efektu kompānija "WETA Digital", nevis pērtiķu kostīmos ietērpti aktieri, kā tas bija zinātniskās fantastikas franšīzes sākumā.

Pēdējo franšīzes filmu, kas ir oriģinālās 1968.gada kinolentes rimeiks, režisēja Tims Bērtons. Tajā galvenajās lomās spēlēja Marks Vālbergs un Helēna Bonema Kārtere.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu