Kung-fu Fetels (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divkārtējā F1 pasaules čempiona Sebastjana Fetela un sponsora Infiniti sadarbības rezultātā ir tapusi īsfilma ar kung-fu cīņas elementiem.

Īsfilmas pilnais nosaukums ir Kung Fu Vettel: Drive of the Dragon, un tajā bez Fetela piedalās arī cīņu mākslas speciāliste un Holivudas aktrise Selīna Džeida. Video apraksts vietnē Youtube liecina, ka Inspired Performers (iedvesmotie darītāji) īsfilmu sērijā ar laiku sekos arī citi darbi, taču jau pēc pirmās filmiņas ir redzams, ka Fetelam krietni labāk padodas braukšana ar formulu nekā aktierspēle.

Starp citu, Infiniti un sportista sadarbība ir materializējusies arī īpašā automobilī, kas tiks izlaists 50 eksemplāros. Tas ir krosovers Infiniti FX50 Sebastian Vettel ar 5 litru V8 motoru, 300 km/h maksimālo ātrumu, Fetela gaumei atbilstošām balstiekārtas īpašībām un virsbūvi, kuras aerodinamiku vēja tunelī palīdzējuši izstrādāt Red Bull F1 komandas inženieri. Katrs no čempiona FX50 maksās vismaz 100 000 sterliņu mārciņu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu