TV6 piedāvā «Skarbās pirmdienas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV6

No 21. maija TV6 skatītājiem piedāvās «Skarbās pirmdienas», informē TV6 pārstāve Marta Zandersone. Tās sāksies plkst. 21 ar raidījumu «Miljons dolāru loms» un turpināsies plkst. 22 ar Rokija filmām.

«Miljons dolāru loms» (Million dollar catch) stāstīs par zvejniekiem, kas izaicina likteni jūrā. Viņi ziemā pamet mājas, lai vestu kravas pāri aizsalušam okeānam, un riskē ar dzīvību, lai dotos pēc loma trakojošā jūrā. Šim vīriem katra diena patiešām ir kā pārbaudījums. Nebeidzamais ūdens klajs ir mežonīgs pretinieks, tāpēc ik dienu uz kuģa var gadīties nelaimes gadījumi.

Kopā ar šiem jūrniekiem ikviens varēs piedzīvot, ko nozīmē tikt noskalotam no klāja, pazaudēt laivu un peldēt kopā ar baltajām haizivīm. Jebkura, pat pati mazākā kļūda, var maksāt dzīvību. Toties, kad viss izdodas, puiši pārbrauc mājās ar lomu, kas ir miljonus vērts... Cīņa ar dabu, kura ir stiprāka par cilvēku, - to ikviens redzēs jaunajā TV6 raidījumā «Miljons dolāru loms».

«Skarbās pirmdienas» turpināsies plkst. 22 ar Rokija filmām. Skatītājiem būs iespēja izdzīvot visas sešas filmas ar Rokija Balboa un viņa pretinieku cīņām boksa ringā. Rokijs Balboa bija vienkāršs puisis, kas strādāja lopkautuvē un, lai atdotu parādu gangsterim, nodarbojās ar reketu. Tad viņš kļuva par leģendu.

Pirmā filma par Rokiju tika uzņemta 1976.gadā, tās scenārija autors bija pats Silvestrs Stallone (Sylvester Stallone). Daudzas no jau uzņemtajām sešām filmām bijušas ļoti veiksmīgas un izpelnījušās pat Oskara nominācijas. S.Stallone iepriekš izteicis vēlmi uzņemt Rokija septīto daļu, bet nav gan zināms, kad un vai viņš ķersies pie jaunās filmas realizācijas.

Baudiet Skarbās pirmdienas kopā ar «Miljons dolāru lomu» un «Rokiju» no 21.maija plkst. 21.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu