Ko par "Lady's Sweet" un "PeR" domā Pauls un Revzins? (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad par lielu pārsteigumu no Latvijas tika izraudzītas divas grupas - "Lady's Sweet" un "PeR", kas pārstāvēs Latviju šā gada konkursā "Jaunais vilnis 2010". Ko par jauniešiem domā maestro Raimonds Pauls un galvenais konkursa režisors Aleksandrs Revzins?

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Starptautiskā konkursa "Jaunais vilnis 2010" režisors Aleksandrs Revzins dalībnieku vidū jau iemantojis "stingrā un nelokamā papucīša" slavu, tomēr tajā pašā laikā visi jaunieši atzīst, cik lielu pieredzi gūst no šiem mēģinājumiem. Kā pats režisors atzīst, darbs mēģinājumos tiek ieguldīts milzīgs.

"Mēs ļoti ilgi gatavojamies konkursam un pret to izturamies ļoti nopietni! Konkursam gatavojam 10-15 tūkstošus fonogrammu. Pēc tam organizējam reģionālos konkursus, tad notiek pusfināls Maskavā, un tikai pēc tam aicinām uz Jūrmalu. No tā milzīgā skaita cilvēku, kurus esam noklausījušies, es uzskatu, ka šie ir labākie jaunieši šogad," skaidro Revzins.

Par lielu pārsteigumu visiem – tieši šogad uz konkursu no Latvijas tika izraudzīti divi muzikālie sastāvi.

"Latvija nav liela valsts, bet ir ļoti dziedoša, tāpēc mēs mīlam Latviju!  Tāpēc mēs esam šeit!" pārliecināts ir režisors. 

Šogad esam uzaicinājuši divus sastāvus, jo mums likās, ka viņi ir ļoti spilgti jaunieši, un mums viņi ir jāparāda.

""Lady's Sweet", ir supergrupa manā skatījumā. Viņas dzied kā mūzikas automāts: viņām nav nevienas šķības nots. Ļoti skaistas, spožas meitenes, un bez tam lieliskas mūziķes," par grupu izsakās Revzins.

Konkursa sirds un dvēsele, maestro Raimonds Pauls "Lady's Sweet" meitenes vērtē ļoti labi, lai arī ir nobažījies par latviešu ziemeļniecisko mentalitāti: "Viņas dzied ļoti labi. Kārlis Lācis ir piestrādājis profesionāli, bet kā tas spēlēs uz auditoriju, kas to klausīsies... Vai tas nebūs pārāk smalki? Jo te ir, cik man zināms, arī ukraiņu trio - meitenes, kas ir pavisam kaut kas cits. Iznāks ārā, kājas pa gaisu, skaļām rīklēm..."

Savukārt grupas "PeR" uzstāšanos visi gaida kā pārsteigumu!

Es neesmu dzirdējis programmu, ko viņi dziedās. Viņi nerāda. Viņi var izraisīt simpātijas kādai auditorijas daļai,

prognozē Pauls.

"PER puiši, es domāju, būs jūsu zvaigznes, jo viņiem ir pilnīgi cits skatījums uz mūziku, svaigs, un mums ir ļoti patīkami, ka viņi ar mums strādā," secina Revzins.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu