Nolans: Esmu priecīgs par puišu drosmi (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans pēc ceturtdienas zaudējuma (1:3) Čehijas izlasei atzina, ka, neskatoties uz rezultātu, ir apmierināts ar savas vadītās komandas parādīto pašatdevi un drosmi.

Maču izšķīra Nedveda vārtu guvums

«Būšu pret jums atklāts un teikšu, ka man spēle patika,» sacīja Nolans. «Maču izšķīra situācija, kurā Petrs Nedveds «aizzagās» aiz Kristapa Sotnieka muguras un guva vārtus. Taču tādas lietas hokejā mēdz notikt. Mēs pretiniekam neuzdāvinājām uzvaru, viņi paši to nopelnīja.»

Latvija ir pelnījusi uzslavas

«Es uzskatu, ka Čehijas komandā ir vairāki spēlētāji ar lielu Nacionālās hokeja līgas (NHL) pieredzi, piemēram, uzbrucējs Alešs Hemskijs, kurš ir viens no labākajiem visā NHL. Mūsu komanda ir pelnījusi uzslavas par savu smago darbu.»

Nolans priecīgs par spēlētāju drosmi

«Čehija jau no mača pirmajām minūtēm spēlēja ļoti agresīvi, un mūsu puiši nestāvēja rokas salikuši klēpī. Esmu ļoti priecīgs par komandas pašatdevi un drosmi. Neesmu apmierināts ar rezultātu, bet ar parādīto spēli.»

Latvijas izlases treneris uzslavēja arī ceturto uzbrucēju trijnieku, kas mačā prefekti izpildīja savu uzstādījumu.

NHL vīri atnesa uzvaru

«Mēs ļoti labi zinājām pretinieku un viņu stilu, jo spēlējām divus pārbaudes mačus pirms pasaules čempionāta,» atzina Čehijas valstsvienības galvenais treneris Aloizs Hadamčiks. «Latvijas izlasei ir ļoti labi slidotāji un tehniski spēlētāji. Mača liktenis tika izšķirts pēdējā trešdaļā, kur labi nospēlēja mūsu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji - tas arī bija viens no faktoriem, kas palīdzēja tikt pie uzvaras.»

TVNET jau vēstīja, ka turnīra pirmajā spēlē Latvija ar rezultātu 2:5 zaudēja Krievijai, nākamajā mačā ar 3:2 pieveica Vāciju, bet otrdien ar 5:0 sagrāva itāļus.

Pasaules čempionāts no 4. līdz 20. maijam risināsies Zviedrijā un Somijā. Latvijas valstsvienība spēlēs Stokholmas apakšgrupā kopā ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Itāliju.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu