Sprukts: Bija momenti, kurus vajadzēja realizēt (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas nacionālās hokeja komandas centra uzbrucējs Jānis Sprukts pēc zaudējuma 1:3 ceturtdien pasaules čempionātā (PČ) Čehijas valstsvienībai veltīja atzinīgus vārdus pretinieku vārtsargam Jakubam Kovaram. Ar spēles kvalitāti viņš ir apmierināts.

«Kopumā nospēlējām normāli. Bija momenti, kurus vajadzēja realizēt, īpaši pirmajās divās trešdaļās,» pastāstīja Sprukts. «Piekliboja vairākums, kas nedaudz mūs piegrieza.»

«Trešajā trešdaļā par daudz iesēdāmies aizsardzībā. Jāatzīst, ka, kad zaudējām otros vārtus, kļūdījāmies pozicionāli,» klāstīja Latvijas valstsvienības centra uzbrucējs.

Spēlētāji centās

«Mums katrā spēlē ir uzstādījums neļaut pretiniekam izvērsties. Kādā spēlē tas sanāk labāk, citā ne tik labi. Centāmies,» viņš sacīja.

Sprukts nevairījās paslavēt arī pretinieku komandas vārtsargu Jakubu Kovaru, kurš vairākās epizodēs nospēlējis lieliski, neļaujot Latvijas izlasei gūt vārtus. «Bija epizodes, kad viņu vārtsargs nopēlēja neiedomājami labi,» teica Sprukts.

TVNET jau vēstīja, ka turnīra pirmajā spēlē Latvija ar rezultātu 2:5 zaudēja Krievijai, nākamajā mačā ar 3:2 pieveica Vāciju, bet otrdien ar 5:0 sagrāva itāļus.

Pasaules čempionāts no 4. līdz 20. maijam risināsies Zviedrijā un Somijā. Latvijas valstsvienība spēlēs Stokholmas apakšgrupā kopā ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Itāliju.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu