Mūzikls «Agrā rūsa» būs skatāms Ogrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / ARS NOVA

Muzikālais teātris «ARS NOVA» 13. maijā plkst.18 ar Jāņa Lūsēna un Pētera Brūvera mūziklu «Agrā rūsa» viesosies Ogres Kultūras centrā, informē teātra pārstāve Anita Lūsēna.

Ar noplukušu čemodānu reņģu piesmakušajā istabiņā sākas Elzas gadiem lolotais sapnis par skaistu un bezrūpīgu dzīvi Rīgā, kas pat krāšņākajā vasaras laikā izrādās dūmakaina un putekļaina. Apmānot savas ilgas pēc mājām un spožo ilūziju sabrukuma sāpes, Elza soli pa solim nokļūst mirguļiem un vizuļiem aizslēptajā postošajā modes pasaulē. Kārotā naudas greznība drīz vien rada ne vien apnikumu, bet arī nicinājumu un naidu, kas iedrošina baisam noziegumam ziedošās mīlestības brīvībai. Negaidīti tā pārtop vien par atmiņu gleznas drumslām izkropļotajā paradīzē.

[b:]Sods dziedina jaunai dzīvei, kur kļūda vienam var izrādīties laime otram, atkal no jauna sagriežot likteni neparedzamā virpulī. Tikai jasmīni turpina nesatricināmi ziedēt un smaržot, līdz neprātam apreibinot mīlestību alkstošos…

Muzikālais iestudējums, kas tapis pēc Elīnas Zālītes tāda paša nosaukuma romāna motīviem, ar panākumiem tiek spēlēts Valmieras drāmas teātrī kopš 2010./ 2011. gada sezonas.

Mūziklā lomas atveido: Ance Krauze - Elza, Uģis Roze - Žanis Ķikulis, Andris Ērglis - Italo, Amber (Aija Vītoliņa) - Cimbare, kā arī Valmieras drāmas teātra aktieri - Kārlis Neimanis, Māris Bezmers (prokurors Straujups), Ieva Puķe, Elīna Vāne, Inese Ramute, Aigars Vilims, Arnolds Osis, Oskars Morozovs, Mārtiņš Liepa un citi.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu