Izdota Mariņinas cikla "Skats no mūžības" 3.grāmata

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds "Tapals" laidis klajā Aleksandras Mariņinas romānu cikla "Skats no mūžības" trešo grāmatu "Elle".

Mariņinas trešais romāns "Elle" noslēdz pazīstamās autores grāmatu ciklu "Skats no mūžības", kuru 2010. gadā latviski (Brigitas Strazdas tulkojumā) izdevis apgāds "Tapals". Triloģijas nosaukums ir saturam atbilstošs – katrā no trim grāmatām mūžības vēstneši Krauklis, Zalktis, Akmens un Vējš komentē notikumus uz zemes, ielūkojoties Romanovu ģimenes likteņos, ikdienas gaitās un attiecībās, sākot no 20. gadsimta 60. gadiem līdz pat mūsdienām.

Tie vēro, apspriež, kritizē un pārdzīvo tāpat kā cilvēki. Sižets kā seriālā: triju paaudžu ģimenes locekļu attiecības, tradīciju pārmantotība, ārēji uzpucēta ģimenes dzīve, sānsoļi, meli un nodevība, ārlaulības bērni, padomju laika "dzīves standarti", tiem atbilstošs domāšanas veids un "perestroika".

"Elle"
"Elle" Foto: publicitātes

Cikla trīs romāni: "Labie nodomi", "Ceļš", un "Elle" Krievijā tika izdoti 2009.gadā un apliecina Aleksandras Mariņinas radošās dzīves jaunu posmu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu