Loena dodas uz cietumu (37)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktrise Lindsija Loena otrdien sāk izciest 90 dienu cietumsodu, kas viņai piespriests par nosacītā soda noteikumu pārkāpšanu.

Kā žurnālam "People" pavēstīja kāda Loenai pietuvināta persona, pirms došanās uz ieslodzījuma vietu 24 gadus vecā aktrise bijusi ļoti satraukta. "Viņa bija nervoza un juceklīga, viņas juristu komanda, ģimene un draugi visi bija ļoti noraizējušies par viņas trauslo stāvokli," atklāja avots. Iepriekš viņa pāris dienas pavadīja rehabilitācijas centrā "Pickford Loft".

"Tā bija grūta nedēļās nogale. Viņa nevarēja gulēt un gandrīz neko neēda. Visas brīvdienas viņa raudāja, nepārtraukti smēķēja un grauza nagus."

Kā vēstīja iepriekš, Beverlihilzas tiesas tiesnese Mārša Revela 6.jūlijā piesprieda Loenai trīs mēnešu cietumsodu par iepriekšējā spriedumā noteikto pārbaudes laika nosacījumu pārkāpšanu. 2007.gada augustā Loena stājās tiesas priekšā saistībā ar apsūdzību agresīvā braukšanā un automašīnas vadīšanā alkohola reibumā, par ko viņai tika piespriests trīs gadus ilgs nosacītais cietumsods. Loenai bija jāpavada 24 stundas cietumā, desmit dienas jāstrādā sabiedriskie darbi un jāapmeklē 18 mēnešus ilga palīdzības programma par alkohola kaitīgumu. Tā kā šajā laikā viņa nepaspēja iziet visu nodarbību kursu, oktobrī viņas pārbaudes laiks tika pagarināts.

Pēdējā sēdē tiesnese Revela atzina, ka Loena nav izpildījusi iepriekšējā sprieduma prasības un noteiktajā apjomā apmeklējusi palīdzības programmu. Nosacītā soda izciešanas laikā Loena arī izdarīja virkni muļķīgu pārkāpumu, ieskaitot neierašanos uz kādu tiesas sēdi un alkohola lietošanas aizlieguma ignorēšanu. Kā norādīja Revela, savos norādījumos Loenai viņa bijusi ārkārtīgi skaidra un aktrisei bija jāzina, kas viņai ir jādara un kāds ir sods par pārbaudes laika nosacījumu pārkāpšanu.

Kā norādījusi Loenas bijusī advokāte Šona Čampena Holija, kas atteicās no savas klientes pēc sprieduma pasludināšanas, ko viņa novērtēja kā pārāk skarbu un netaisnīgu, visticamāk, viņai nevajadzēs izciest visu termiņu cietumu pārpildītības un budžeta samazinājuma dēļ.

Neraugoties uz savu nelielo vecumu, Loena ir ilgus gadus pazīstama skatītājiem. Bērnībā viņa strādāja par modeli, bet pēc tam kļuva par Disneja kinostudijas bērnu un jauniešu filmu zvaigzni. Viņas pazīstamāko filmu vidū ir "The Parent Trap" ("Dvīņu slazdā"), "Freaky Friday" ("Dīvainā piektdiena") un "Hērbijs: Pilnā aprīkojumā". Loenas aktierspēli augstu novērtēja kolēģi un kino kritiķi, un viņa ātri viena pievienojās A klases aktieru grupai, strādājot ar tādām kino zvaigznēm kā Merila Strīpa un Džeina Fonda. Šobrīd viņa strādā pie drāmas "Inferno" par septiņdesmito gadu porno zvaigzni Lindu Lavleisu.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu