Izdots Džefrija Dīvera romāns «Carte Blanche»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / "Kontinents"

Slavenā «aģenta 007» tēva - Jana Fleminga - mantinieki nolēmuši atjaunot leģendārā supervaroņa seriālu. Par literārā tēla veiksmīgu tālāku virzīšanu neticami straujos un riskantos piedzīvojumos izvēlēts ne mazāk populārais un spriedzes literatūras cienītāju aprindās slavenais autors Džefrijs Dīvers. Viņa romānu «Carte Blanche» Latvijā izdevis apgāds «Kontinents».

Britu aģents, kurš Karalistes vārdā paveic allaž neiespējamo misiju, jaunajā romānā dodas Dienvidāfrikas virzienā, lai veiktu kādu ļoti sarežģītu uzdevumu.

Foto: Publicitātes foto / "Kontinents"

Džefrijs Dīvers ir divdesmit astoņu starptautiski atzītu bestselleru autors. Viņa grāmatas tiek pārdotas 150 valstīs un ir tulkotas divdesmit piecās valodās. Visslavenākais autora darbs «Kaulu kolekcionārs» ir ekranizēts ar Denzelu Vašingtonu un Andželīnu Džoliju galvenajās lomās. Starp daudzajām godalgām ir Starptautiskās Spriedzes romānu rakstnieku asociācijas Gada grāmatas balva.

«Visu laiku labākais romāns par Džeimsu Bondu.»

The Telegraph

«Labākais psiholoģisko spriedzes romānu autors.»

The Times

«Meistarīgi savīts romāns, atgādinot bumbu ar laika degli.»

People

Novembrī Latvijā nonāks arī jaunākā kinofilma par Džeimsu Bondu, pagaidām apgāda rīcībā ir informācija, ka tās nosaukums būs «Operācija Skyfall».


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu