Indrašis: Jūtos lieliski, spēle sanāk (9)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules čempionāta līdz šim lielākais pārsteigums Latvijas izlases rindās - uzbrucējs Miks Indrašis pēc spēles ar Itāliju atkal bija lieliskā noskaņojumā, jo tam atkal bija kārtīgs iemesls - čempionāta debitants trešo spēli pēc kārtas guva vārtus un pēc trīs mačiem ir otrs rezultatīvākais hokejists visā turnīrā.

«Jūtos lieliski, spēle sanāk. Pēc tādas piespēles, ko man iedeva Guntis Galviņš, tur obligāti bija jāiemet. Tā bija vienkārši ideāla piespēle,» pēc spēles sacīja Indrašis.

Cīņa ar Itāliju gan sākumā bijusi ne pārāk veiksmīga.

«Viņi [itāļi] ne paši spēlēja, ne mums ļāva to darīt, taču kopumā arī Itālija spēlē diezgan ātri un viegli mums nebija. Nevarēja saprast, kā pret viņiem spēlēt, taču labi sanāca iemest vispirms vienu, tad otru ripu, un tad jau aizgāja labāk. Mums jāspēlē fiziski, jāmet pa vārtiem, jābūt labai kustībai un slidojumam,» Indrašis nosauca Latvijas izlases labas spēles kompozīciju.

Pret Vāciju spēle bijusi nedaudz grūtāka, taču Indrašis uzskatīja, ka lielas atšķirības starp Latvijas izlases pēdējiem pretiniekiem tomēr nebija. «Tās abas ir līdzīgas komandas, ar kurām nav viegli spēlēt,» sprieda hokejists.

Labs moments vārtu gūšanai viņam bija jau pirmajā periodā, taču tad izgājienu vienam pret vārtsargu realizēt neizdevās.

«Tad arī jau piemānīju vārtsargu, noguldīju viņu uz ledus, gribēju mest pa augšu, taču aizsargs pēdējā brīdī uzsita pa kājām, tāpēc zaudēju līdzsvaru. Sanāca mest jau krītot, tāpēc neizdevās pacelt ripu. Bet trešajā periodā viss jau bija kārtībā, piespēle bija ideāla,» priecājās 21 gadu vecais uzbrucējs.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu