Ķēniņš: Ir paveikts labs darbs (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas hokeja valstsvienībai ir labas izredzes izcīnīt uzvaru nākamajā pasaules čempionāta (PČ) spēlē pret Čehijas izlasi, sarunā ar TVNET pēc otrdienas panākuma pār Itāliju (5:0) sacīja uzbrucējs Roberts Ķēniņš.

<b>Hokejs 2012</b>

Paveikts labs darbs

«Nevarētu teikt, ka šī ir mana labākā spēle. Pats svarīgākais ir komandas sniegums, un šodien mēs uzvarējām, tātad paveikts labs darbs,» kodolīgs bija Ķēniņš, kurš šajā mačā guva savus pirmos vārtus turnīrā.

Tāpat Latvijas valstsvienības jaunākais uzbrucējs otrdienas cīņā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli

Ar gūtajiem vārtiem «salauza» itāļus

«Pirmajos divos periodos Itālija nospēlēja labi, bet mēs ar saviem gūtajiem vārtiem viņus salauzām un izcīnījām panākumu. Liels prieks par izcīnītajiem trim punktiem. Par saviem maiņas partneriem Gintu Meiju un Armandu Bērziņu varētu teikt tikai to labāko - izdevās mums labi saprasties,» skaidro Ķēniņš.

Labas izredzes apspēlēt Čehiju

«Pret Čehiju mums ir labas izredzes tikt pie, kāda punkta, vai pat izcīnīt uzvaru. Galvenais būs pilnībā atdoties un parādīt, ka esam labāki nekā viņi,» sacīja Ķēniņš.

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs ceturtdien, tiekoties ar Čehijas valstsvienību.

TVNET jau vēstīja, ka turnīra pirmajā spēlē Latvija ar rezultātu 2:5 zaudēja Krievijai, bet nākamajā mačā ar 3:2 pieveica Vāciju. Savukārt Itālija čempionātu sāka ar zaudējumu 0:3 vāciešiem, bet iepriekšējā cīņā 4:3 pagarinājumā pārspēja Dānijas hokejistus.

Katras grupas četras labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, bet abi pusfināli un spēles par medaļām risināsies Helsinkos. Katra astotnieka pēdējā komanda izkritīs no elites divīzijas, bet komandām piektajā, sestajā un septītajā vietā turnīrs būs beidzies.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu