Preiļos notiks pilsētas svētki (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 22. līdz 25. jūlijam Preiļos notiks pilsētas svētku pasākumi.

Ceturtdien, 22.jūlijā, plkst.18 pilsētas svētkus ievadīs vijolnieču Sofijas Kirsanovas un Ilzes Kirsanovas koncerts Preiļu Romas katoļu draudzes kapelā Preiļu parkā. Koncerta programmā: Vivaldi, Mocarta, Berio, Spisaka un citu komponistu skaņdarbi divām vijolēm.

23.jūlijā plkst.19 Preiļu kultūras namā koncertēs Preiļu novada skolotāju koris "Latgale", diriģents Edgars Znutiņš, un Osterehes (Polija) skolotāju koris, diriģente Božena Harasimoviča.

Sestdien, 24.jūlijā, plkst.10 Preiļu novada Bērnu un jaunatnes sporta skolas stadionā sāksies atklātā amatieru čempionāta minifutbolā "Mītava open 2010" Latgales posms. Savukārt plkst.12 laukumā pie Preiļu novada domes koncertu sniegs Preiļu novada X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībnieki. Plkst.13.30 paredzēts Artūra Manguļa vokālās studijas grupas "The King boys" koncerts, bet plkst.14.20 - bērnu diskotēka ar konkursiem un pārsteigumiem.

No plkst.12.00 darbosies arī saldējuma un saldumu tirdziņš un piepūšamās atrakcijas bērniem.

Pilsētas svētku turpinājumā attiecīgi plkst. 19 un 21 koncertu Preiļu parka estrādē sniegs grupas "Credo" un "Tranzīts". Plkst. 23 sāksies balle kopā ar grupu "Credo".

Svētdien, 25.jūlijā, pkst.9 Preiļu Romas katoļu draudzes baznīcā sāksies dievkalpojums, bet stundu vēlāk ar garīgās mūzikas koncertu uzstāsies Preiļu novada skolotāju koris "Latgale" un Osterehes skolotāju koris.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu