Fotoreportāža: «Prāta Vētra» prezentē «Kluso dabu» (20)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

PIrmdien plkst. 15 klubā «Piens» notika pašmāju popgrupas «Prāta Vētra» jaunā studijas albuma «Vēl viena klusā daba» prezentācija. Kā novēroja TVNET, pasākumā pulcējās gan grupas draugi un radi, gan fani un mediju pārstāvji. Albums ierakstīts no 2011.gada septembra līdz šā gada martam ASV pilsētiņā Hadsonā, Anglijā un Rīgā.

Sveikt «Prāta vētru» ar jauna albuma izdošanu šodien bija ieradušies ne tikai mūziķi, bet arī biznesa pārstāvji, piemēram, AS «Cēsu alus» valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone-Zatlere un uzņēmuma tirdzniecības un mārketinga direktors Gustavs Zatlers, tirdzniecības kompleksa «Spice» direktore Iveta Lāce, savukārt mūziķu vidū bija gan Gustavo, gan grupa «Instrumenti», kā arī komponists Valts Pūce, «Latvijas koncertu» direktors Guntars Ķirsis un citi.


Tirdzniecības kompleksa «Spice» direktores Iveta Lāce pauda prieku, ka tirdzniecības centram «Spice» un «Prāta vētrai» ir draudzība jau vairāku gadu garumā. «Grupas nopelns ir ne tikai brīnišķīgās viņu radītās dziesmas, bet viņi ir arī tie, kas iedvesmo būt vienkāršiem, drosmīgiem un atvērtākiem,» pauda Lāce.

Grupas jaunā albuma ierakstīšanā lielu ieguldījumu devis producents Deivids Fīlds. Producents darba procesā aicinājis katram izdomāt dāmu vārdus, stāstot, ka tas palīdzēšot satuvināties. Tā «Prāta vētras» dalībnieki tikuši pie vārdiem, piemēram, Mimī, Ingrid un RuRu, savukārt pašam producentam dots vārds Dorotija. Lai veicinātu iekšējo konkurenci, Fīlds aicināja dalībniekiem izveidot divas komandas, kas tad arī radīja dziesmas. Paņemot no katras komandas labāko veikumu, veidota jauna dziesma. Piemēram, dziesmai «Ko tu vēl domā» bija vairākas versijas, taču albumā iekļauta Ingara Viļuma un Kaspara Rogas radītā versija, kas ir ātra un dinamiska.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu