''Barcelona'' vienībai ir vēl 50 miljoni eiro spēlētāju iegādei

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Spānijas čempionvienībai futbolā ''Barcelona'' ir vēl 50 miljoni eiro, kuri paredzēti, lai veiktu darījumus spēlētāju tirgū.

Klubs saņēma 155 miljonu eiro lielu aizdevumu, lai varētu norēķināties ar spēlētājiem, taču jaunais komandas prezidents Sandro Rosels pavēstīja, ka ''Barcelona'' vienībai nav ilgtermiņa finansiālu problēmu, vēsta ESPN.

''Klubam ir apmēram 50 miljoni eiro, lai katru sezonu varētu iegādāties kādu jaunu spēlētāju. Šajā gadījumā iegādājāmies Davidu Vilju, taču pārdevām Jaja Turē un Dmitro Čigrinski, kas nozīmē, ka mums ir 50 miljoni, kurus varam iztērēt,'' teica Rosels.

Kā ziņots, šonedēļ komandas galvenais treneris Pepe Guardiola pagarināja līgumu uz vienu sezonu ar klubu. Savukārt maija beigās  ''Barcelona'' parakstīja četru gadu līgumu ar ''Valencia'' uzbrucēju Davidu Vilju. Bet līdzšinējais Spānijas kluba uzbrucējs Tjerī Anrī noslēdzis līgumu ar Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Ņujorkas "Red Bulls".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu