"Radio SWH" tiešraidē no izbraukuma studijas "Positivus" festivālā (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"Radio SWH" šovasar jau ceturto reizi izbrauc tur, kur cilvēki priecājas un jūtas labi.

Tiešraide no izbraukuma studijas "Positivus" festivālā

Šo piektdien un sestdien raidīsim no Positivus, dodot iespēju ikkatram sekot līdzi norisēm uz skatuvēm un baudīt brīnišķīgo festivāla atmosfēru, informē "Radio SWH" pašreklāmas daļa.

Piektdien, 16.jūlijā jau no plkst. 15 "Radio SWH" ēterā saimniekos DJ Artis Dvarionas. Ar viņa palīdzību festivāla apmeklētāji tiks informēti par aktuālāko kas notiek uz ceļiem, studijā viesosies vietējie mākslinieki, kuri sabraukuši uz festivālu, tāpat skanēs reportāžas par notikumu gaitu festivālā.

Plkst. 18 no izbraukuma studijas Jānis Šipkēvics vadīs leģendāro raidījumu "Ar dziesmu par dzīvi", šoreiz raidījuma viesis - atraktīvā un šarmantā Elīna Doļģe.

Pēc plkst. 20 radio studijā atkal saimniekos DJ Artis Dvarionas - reportāžas no notikumiem festivālā, intervijas no "Radio SWH/Tele2 Fanu telts", mūzika no festivāla skatuvēm, "Radio SWH Kultūras nama" un radio dziesmu arhīviem.

Tiešais ēters no Salacgrīvas turpināsies līdz 5:00 rītā.

Sestdien, 17.jūlijā "Radio SWH" raidījumi sāksies plkst. 08 ar īpašo Brīvdienu Rīta programmu "Festivāla rīts". Raidījumā sarunas ar vētraino festivāla nakti pārdzīvojušajiem un no rīta runāt spējīgajiem faniem. Vakardienas koncertu un notikumu apskats un sestdienas pasākumu anonss.

No plkst. 14 - studijā saimniekos Andris Freidenfelds - intervijas, reportāžas, komentāri un sekojošo pasākumu anonsi pamīšus ar pieslēgšanos kādai no četrām Positivus skatuvēm un vienkārši elegantu mūziku no Freda mūzikas kolekcijas. Studijā viesosies festivāla viesi, apmeklētāji, organizatori un apkalpotāji, sarunas par notikumiem Salacgrīvas kāpās, festivāla koncertos un nakts diskotēkās.

Pēc festivāla lielāko zvaigžņu uzstāšanās nemazākas mūsu radio zvaigznes tiešraidē no "Radio SWH Kultūras nama" - Artis Dvarionas ar grupu "Tā Tā Tā" un Little Freddy ar nakts diskotēku "golden oldies/easy listening/orchestral pop jeb Mazā Nakts Mūzika"

Izbraukuma radio studija darbosies līdz 4:00 naktī.

"Radio SWH Kultūras namā" nakts diskotēka

Sestdien, 17.jūlijā "Radio SWH Kultūras namā" nakts diskotēka.

Uz "Radio SWH Kultūras nama" skatuves uzstāsies vairākas ārvalstu grupas, kas šogad būs redzamas uz festivāla lielajām skatuvēm, un labākie pašmāju mākslinieki. Divu dienu piesātinātā programmā redzēsiet un dzirdēsiet - The Climbers, Ten Bears, Gemma, Goran Gora And The Yrs, Tribes Of The City, Tā Tā Tā, The Wow, kā arī Satellites LV - vienīgā grupa, kas uzstājusies visos līdzšinējos Positivus festivālos.

Šoreiz "Kultūras nama" saimnieks būs Kaspars Upaciers/Ufo, kurš abas festivāla dienas mūziķu uzstāšanās starplaikos priecēs garāmgājējus, bāra apmeklētājus vai no burzmas nogurušos ar viegli klausāmu un saudzīgi dejojamu diskotēku labākajās veco laiku tradīcijās, ievērojot veiksmes formulu "Laba dziesma - komentārs - laba dziesma".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu