LRČ kartingā uzvar Steinerts RT

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Saļms

Trešo reizi pēc kārtas Latvijas kartinga čempionātā komandu vērtējumā pirmie ir Steinerts RT ar braucējiem Valteru Zviedri (Micro), Ernestu Veismani (Rotax Mini Max) un Mārtiņu Steinertu (Rotax Max Junior).

Sestdien pie Ropažiem, sporta kompleksā 333 notika Latvijas čempionāts un Baltijas kausa kartingā 3.posms. Sacensībās kopā septiņās klasēs piedalījās 51 dalībnieks no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Zviedrijas. Kā ierasts, uz starta arī Steinerts RT braucēji, TVNET pavēstīja komandas pārstāve Sanita Pelēķe.

Visveiksmīgākais šis posms izrādījās Rotax Mini Max klasē startējošajam Ernestam Veismanim. Puisis pēc spraigas cīņas ar kaimiņu igauni finišēja pirmais, tā izcīnot vienīgo uzvaru un arī godalgoto vietu no latviešu pārstāvjiem šajās sacensībās.

Micro klasē startējošajam Valteram Zviedrim šis posms nebija tik veiksmīgs, taču šobrīd tiek aizvadīti papildu treniņi, lai nākamajā posmā, kurš notiks jau pēc nedēļas, parādītu daudz labāku rezultātu.

Arī Mārtiņam Steinertam, kurš šobrīd LRČ kopvērtējumā ieņem pirmo vietu Rotax Max Junior klasē, šis, 3.posms, nebija no labākajiem. Jaunietis, lai arī gribēja, nespēja parādīt līdz šim demonstrēto labo sniegumu (tehnikas problēmas).

Šobrīd Mārtiņš atrodas Austrijā, kur startē Rotax Eiropas kausa 3.posmā, Speedworld trasē.

Komandu vērtējumā Latvijas kartinga čempionāta 3.posmā trešo reizi pēc kārtas uzvarēja Steinerts RT komanda.

Nākamais Latvijas kartinga čempionāta posms, kurā piedalīsies Steinerts RT komanda, būs 4.posms, kurš notiks jau nākamajās brīvdienās Kandavas kartodromā.

Foto: Jānis Saļms
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu