Vīrietis uzradīsies, ja būsi apmierināta ar sevi! (25)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr / diac

Ne vienmēr jaunības emocijas izrādās vienojušas uz visu mūžu, un bieži, sasniedzot 30, iestājas personības briedums un sieviete sāk skatīties kritiskāk uz ceļa līdzgājēju un mēdz izšķirties, jo vairs nav pa ceļam. Ko darīt šādā situācijā? Kur iepazīties?

To portālam www.sieviesuklubs.lv stāsta astroloģe Anita Masaļska.

Piedāvājums iepazīties ir varen plašs un iepazīties var jebkur - sākot ar trepju telpu, izejot no dzīvokļa, un beidzot ar dažādiem iepazīšanās klubiņiem internetā!

Lielbritānija ir veikts interesants pētījums - cilvēki lielākoties (70%) gadījumu iepazīstas darbā, jo mēs taču te pavadām lielu mūža daļu. «Jo sieviete kvēlāk vēlas iepazīties, jo destruktīvāk tas sanāk, un līdz ar to tas ved uz nekurieni. Tas ir līdzīgi kā mums gribas ēst un ejam uz veikalu un sapērkam daudz ko tādu, kas nemaz nav vajadzīgs. Ja sieviete ir harmonijā un apmierināta ar sevi, tad vīrietis uzradīsies arī tāpat,» secina astroloģe Anita Masaļska.

Vēl ļoti interesanta ir tā sauktā četrdesmitgadnieku krīze, kad vīrietis sāk mest acis uz daudz jaunāku sievieti. Kāpēc tā notiek? Jo

40 gadus vecs vīrietis «nepavelk» 40 gadus veco sievieti, kura ir izglītota, labi situēta, ar saviem mērķiem un vēlmēm.

Un tad šis vīrietis paņem palielināmo stiklu un mēģina saskatīt ko sliktu šajā veiksmīgajā sievietē, kaut pāris smieklu krunciņas, un metas pie jaunākas. Bet cik ilgi jaunajai sievietei būs interesants pusmūža turīgais vīrietis? Ne ilgi...

«Ne visiem cilvēkiem jābūt pa divi,» interesantu atziņu izsaka astroloģe Anita Masaļska. «Sievietes var dzīvot brīnišķīgu dzīvi arī vienas pašas, un nevajag par katru cenu gribēt, lai būtu vīrs. Ja gribas seksa partneri, nav problēmu to sameklēt.»

Komentāri (25)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu