Bekhems Anglijas izlases neveiksmēs nevaino treneri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pazīstamais futbolists Deivids Bekhems Anglijas izlases neveiksmīgajā sniegumā Pasaules kausa izcīņā nevaino komandas treneri Fabio Kapello, bet gan spēlētāju nespēju darboties kā komandai.

''Viņš [Kapello] izdarīja visu, ko varēja. Viņš mūs labi sagatavoja un darbojās vajadzīgajā apjomā.''  

''Mēs nespējām izpildīt vēlamo. Un spēlētāji zina, kad viņi nav nospēlējuši labi. Treneris var darīt visu iespējamo, bet daudz kas atkarīgs no spēlētājiem. Viņi saprot: ja nenospēlēs savā līmeni, tad uzvaras nebūs,'' teica Bekhems.

''Šeit nav runa par individuālo sniegumu, bet gan par komandas spēli. Ir jāprot izbaudīt panākumi, taču no neveiksmīgajiem notikumiem ir jāmācās. Un komanda to arī darīs, jo tajā ir daudzi jauni spēlētāji.''  

Tāpat Bekhems norādīja, ka viņš joprojām ir futbolists un par trenera karjeru nedomā. Tāpēc 35 gadus vecais pussargs labprāt pārstāvētu savu valsti 2012.gada Olimpiskajās spēlēs, ziņo ESPN.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas astotdaļfinālā Anglija ar 1:4 piekāpās Vācijas izlasei. Savukārt Bekhems turnīru izlaida savainojuma dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu