Anrī pievienojies Ņujorkas "Red Bulls" klubam (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas valstsvienības un Spānijas kluba ''Barcelona'' uzbrucējs Tjerī Anrī noslēdzis līgumu ar Amerikas Futbola līgas (MLS) komandu Ņujorkas "Red Bulls", vēsta izdevums ESPN.

Līgums noslēgts uz vairākiem gadiem, bet tā detaļas netiek atklātas.

Anrī ar Spānijas čempionvienību bija spēkā līgums līdz 2011. gada jūnijam, taču ''Barcelona'' direktors Hoans Olivers jūnija beigās paziņoja, ka francūzim ir atļauts meklēt citu klubu.

Francijas uzbrucējs nākamsezon neietilpa komandas galvenā trenera Pepes Guardiolas plānos, turklāt klubs parakstīja līgumu ar Spānijas valstsvienības uzbrucēju Davidu Vilju.

"Red Bulls" vienībā Anrī varētu debitēt 22. jūlijā, kad Ņujorkā pārbaudes spēli plāno aizvadīt Anglijas premjelīgas klubs Totenhemas "Hotspur".

Savas karjeras laikā 32 gadus vecais futbolists spēlējis tādos klubos kā "Monaco", Turīnas "Juventus" un Londonas ''Arsenal''. Labākos gadus viņš aizvadīja tieši ''Arsenal'', no kura uz ''Barcelona'' tika aizmainīts 2007. gadā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu